Inloggen bij Bij Vivium

Bij Vivium inloggen

 

Bij Vivium is een betrouwbare en professionele zorgorganisatie die zich richt op het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ouderen in de regio Gooi en Vechtstreek. Met een brede dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en welzijn, heeft Bij Vivium als doel om ouderen een veilige en comfortabele leefomgeving te bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn. De zorgorganisatie streeft ernaar om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen, maar biedt ook de mogelijkheid tot opname in een woonzorgcentrum of verpleeghuis wanneer dit nodig is.

Bij Vivium vindt het belangrijk dat ouderen de regie over hun eigen leven behouden en keuzes kunnen maken die bij hen passen. Daarom wordt er persoonsgerichte zorg geboden, waarbij de wensen en behoeften van de individuele cliënt centraal staan. Bij Vivium werken betrokken en gekwalificeerde medewerkers die er alles aan doen om ouderen de zorg en ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. De zorgorganisatie hecht daarnaast veel waarde aan een warme en huiselijke sfeer, zodat ouderen zich prettig en geborgen voelen bij Bij Vivium.

Inloggen bij Bij Vivium

Als cliënt of familielid van een cliënt bij Bij Vivium is het mogelijk om in te loggen op het online platform. Via dit platform kunnen cliënten en hun familieleden eenvoudig informatie verkrijgen en taken regelen. Het inloggen bij Bij Vivium gaat als volgt:

  1. Ga naar de website van Bij Vivium en klik op de knop “Inloggen” of ga direct naar het inlogscherm.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens heb je ontvangen bij de inschrijving of zijn verstrekt door Bij Vivium.
  3. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot het online platform.

Na het succesvol inloggen krijg je toegang tot het persoonlijke account waarin informatie over de zorg en ondersteuning van Bij Vivium te vinden is. Ook is het mogelijk om afspraken in te plannen, berichten te sturen en contactgegevens van medewerkers te raadplegen. Met het online platform wordt het voor cliënten en hun familieleden gemakkelijker om betrokken te blijven bij de zorg en zelf taken te regelen.

FAQ

Hoe kan ik me inschrijven bij Bij Vivium?

Inschrijven bij Bij Vivium kan via de website. Hier vind je een inschrijfformulier dat je kunt invullen. Na ontvangst van je inschrijving zal er contact met je worden opgenomen om de mogelijkheden te bespreken en eventuele verdere stappen te zetten.

Wat zijn de kosten van de zorg en ondersteuning van Bij Vivium?

De kosten van de zorg en ondersteuning van Bij Vivium verschillen per situatie. Dit is afhankelijk van onder andere de gewenste zorgdiensten, verblijfsvorm en eventuele eigen bijdrage. Bij Vivium kan je informeren over de actuele tarieven en eventuele vergoedingen.

Kan ik als familielid betrokken blijven bij de zorg van mijn naaste bij Bij Vivium?

Ja, Bij Vivium hecht veel waarde aan de betrokkenheid van familieleden bij de zorg van hun naaste. Via het online platform kan je als familielid eenvoudig informatie verkrijgen, taken regelen en communiceren met medewerkers. Daarnaast organiseert Bij Vivium regelmatig familiebijeenkomsten en zijn er mogelijkheden tot mantelzorgondersteuning.