Inloggen bij Volg Je Woning

Volg Je Woning inloggen

 

Volg Je Woning is een innovatief platform waarmee je eenvoudig en efficiënt je woning kunt monitoren en beheren. Of je nu een huiseigenaar, verhuurder of woningcorporatie bent, Volg Je Woning biedt diverse functionaliteiten om het beheer van je woning(en) te vergemakkelijken.

Met Volg Je Woning kun je onder andere de energieprestaties van je woning in de gaten houden, de temperatuur reguleren, inzicht krijgen in het waterverbruik en zelfs je beveiligingssysteem beheren. Dit alles kan eenvoudig via één overzichtelijk dashboard, zowel op je computer als via een speciale app op je smartphone of tablet.

Inloggen bij Volg Je Woning

Om gebruik te maken van de functionaliteiten van Volg Je Woning, dien je eerst in te loggen op het platform. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het type account dat je hebt.

Voor huiseigenaren en verhuurders is er een speciale inlogpagina waar je je unieke gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren. Nadat je succesvol bent ingelogd, heb je direct toegang tot het dashboard en kun je aan de slag met het beheren van je woning(en).

Woningcorporaties maken gebruik van een aparte inlogprocedure, waarbij vaak ook een extra beveiligingslaag in de vorm van een authenticatiecode vereist is. Hierdoor wordt de toegang tot het platform nog veiliger, zodat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot gevoelige woningdata.

Het inloggen bij Volg Je Woning is dus eenvoudig en veilig, zodat je snel aan de slag kunt met het monitoren en beheren van je woning(en).

Veelgestelde vragen (FAQ)

 • Hoe kan ik een account aanmaken bij Volg Je Woning?

  Om een account aan te maken bij Volg Je Woning, dien je contact op te nemen met de beheerder of verantwoordelijke van het platform. Zij kunnen je voorzien van de benodigde gegevens en instructies om een account aan te maken.

 • Kan ik meerdere woningen beheren via Volg Je Woning?

  Ja, Volg Je Woning biedt de mogelijkheid om meerdere woningen te beheren via één account. Dit is vooral handig voor verhuurders en woningcorporaties met een groot aantal panden.

 • Is mijn data veilig bij Volg Je Woning?

  Volg Je Woning hecht veel waarde aan de veiligheid en privacy van gebruikers. Alle data wordt versleuteld opgeslagen en er worden strenge veiligheidsmaatregelen genomen om ongeautoriseerde toegang tot de data te voorkomen. Daarnaast voldoet het platform aan de relevante privacywetgeving.

 • Kan ik Volg Je Woning ook gebruiken voor mijn bedrijfspand(en)?

  Ja, Volg Je Woning kan ook gebruikt worden voor het monitoren en beheren van bedrijfspanden. Neem hiervoor contact op met de beheerder van het platform om de mogelijkheden te bespreken.