Inloggen bij Isala Mail

Isala Mail inloggen

 

Isala Mail is een professioneel e-mailsysteem dat wordt gebruikt door de medewerkers van Isala, een groot ziekenhuis in Nederland. Met Isala Mail kunnen medewerkers e-mails versturen en ontvangen, agenda’s beheren en samenwerken aan documenten en bestanden. Het systeem is veilig en betrouwbaar, en maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de privacy van de gebruikers te waarborgen.

Inloggen bij Isala Mail is eenvoudig en kan worden gedaan via de webinterface of een e-mailclient. Om in te loggen, hebben medewerkers hun Isala-gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze inloggegevens worden verstrekt door de IT-afdeling van Isala en moeten vertrouwelijk worden behandeld. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat niemand anders toegang heeft tot uw inloggegevens om de veiligheid van uw e-mails en andere gegevens te waarborgen.

Inloggen bij Isala Mail via de webinterface

Om toegang te krijgen tot Isala Mail via de webinterface, volgt u deze stappen:

  1. Open uw internetbrowser naar keuze en ga naar de Isala Mail-inlogpagina.
  2. Voer uw Isala-gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.
  3. Klik op de “Inloggen” knop om uw Isala Mail-account te openen.

Na het succesvol inloggen, heeft u toegang tot uw e-mails, agenda en andere functies van Isala Mail via de webinterface.

Inloggen bij Isala Mail via een e-mailclient

Als u ervoor kiest om Isala Mail te gebruiken met een e-mailclient zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird, kunt u de volgende instellingen gebruiken om in te loggen:

  • Inkomende mailserver (IMAP/POP3): mail.isala.nl
  • Uitgaande mailserver (SMTP): mail.isala.nl
  • Gebruikersnaam: uw Isala-gebruikersnaam
  • Wachtwoord: uw Isala-wachtwoord

Zorg ervoor dat u de juiste serverinstellingen en uw inloggegevens invoert in de e-mailclient om toegang te krijgen tot Isala Mail.

Veelgestelde vragen over Isala Mail

Hoe krijg ik toegang tot Isala Mail?
U kunt toegang krijgen tot Isala Mail door in te loggen via de webinterface of een e-mailclient.
Wat moet ik doen als ik mijn Isala-gebruikersnaam of wachtwoord ben vergeten?
Als u uw Isala-gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, neem dan contact op met de IT-afdeling van Isala voor hulp.
Kan ik Isala Mail gebruiken op mijn mobiele apparaat?
Ja, u kunt Isala Mail gebruiken op uw mobiele apparaat met behulp van een geschikte e-mailapp of via de webbrowser van uw apparaat.
Hoe kan ik de beveiliging van mijn Isala Mail-account waarborgen?
U kunt de beveiliging van uw Isala Mail-account waarborgen door uw inloggegevens vertrouwelijk te houden en regelmatig uw wachtwoord te wijzigen. Daarnaast moet u voorzichtig zijn bij het openen van verdachte e-mails en bijlagen en ervoor zorgen dat uw apparaat is voorzien van up-to-date beveiligingssoftware.