Inloggen bij Vitens

Vitens inloggen

 

Vitens is het grootste drinkwaterbedrijf in Nederland en voorziet ruim 5,7 miljoen mensen van schoon en betrouwbaar drinkwater. Al meer dan 100 jaar zorgen ze ervoor dat er altijd lekker en gezond kraanwater uit de tap stroomt. Vitens hecht veel waarde aan duurzaamheid en investeert voortdurend in innovatie om de kwaliteit en beschikbaarheid van drinkwater te waarborgen.

Als klant van Vitens wil je natuurlijk altijd toegang hebben tot je persoonlijke gegevens en facturen. Daarvoor kun je eenvoudig inloggen op de website van Vitens. In dit artikel laten we je zien hoe je kunt inloggen bij Vitens en wat je allemaal kunt doen zodra je bent ingelogd.

Inloggen bij Vitens

Om in te loggen bij Vitens heb je een persoonlijk account nodig. Als je deze nog niet hebt, kun je eenvoudig een account aanmaken op de website van Vitens. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

 1. Ga naar de website van Vitens
 2. Klik op de knop ‘Inloggen’ of ‘Mijn Vitens’
 3. Klik op de optie ‘Account aanmaken’
 4. Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres en e-mailadres
 5. Kies een wachtwoord en bevestig je wachtwoord
 6. Accepteer de algemene voorwaarden en klik op ‘Account aanmaken’

Na het aanmaken van je account ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link om je account te activeren. Zodra je je account hebt geactiveerd, kun je inloggen met je gebruikersnaam (vaak je e-mailadres) en wachtwoord. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

 1. Ga naar de website van Vitens
 2. Klik op de knop ‘Inloggen’ of ‘Mijn Vitens’
 3. Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in
 4. Klik op ‘Inloggen’

Na het succesvol inloggen kom je terecht in je persoonlijke accountomgeving. Hier kun je onder andere je persoonlijke gegevens bekijken en wijzigen, je waterverbruik inzien, je facturen bekijken en betalingen regelen.

Veelgestelde vragen over inloggen bij Vitens

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Om je wachtwoord bij Vitens te wijzigen, volg je de volgende stappen:

 1. Log in op de website van Vitens
 2. Ga naar je accountinstellingen
 3. Klik op ‘Wachtwoord wijzigen’
 4. Vul je huidige wachtwoord in
 5. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig het
 6. Klik op ‘Opslaan’ om de wijzigingen door te voeren

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Wat moet ik doen?

Als je je gebruikersnaam bij Vitens bent vergeten, neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je verder helpen en je gebruikersnaam verstrekken.

Kan ik mijn facturen ook per e-mail ontvangen?

Ja, het is mogelijk om je facturen van Vitens per e-mail te ontvangen. Dit kun je eenvoudig regelen in je accountinstellingen. Ga naar de optie ‘Factuurvoorkeur’ en kies voor ‘Per e-mail ontvangen’.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met inloggen?

Als je problemen hebt met inloggen bij Vitens, controleer dan eerst of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt. Let hierbij ook op eventuele hoofdletters en spaties. Mocht het probleem aanhouden, neem dan contact op met de klantenservice van Vitens. Zij kunnen je verder helpen en eventuele technische problemen oplossen.