Inloggen bij Mijn Amphia

Mijn Amphia inloggen

 

Mijn Amphia is een online platform waar patiënten van Amphia Ziekenhuis toegang hebben tot hun medische gegevens. Met Mijn Amphia kunnen patiënten eenvoudig en veilig online communiceren met hun zorgverleners en hun afspraken beheren. Het is een handige tool die het leven van veel patiënten gemakkelijker maakt.

Inloggen bij Mijn Amphia is eenvoudig en snel. Het enige wat u nodig heeft, is een computer, tablet of smartphone met internettoegang. U kunt gebruik maken van Mijn Amphia via de website of via de bijbehorende app. Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u vervolgens veilig en zorgeloos toegang krijgen tot uw medische gegevens.

Inloggen via de website

Om in te loggen bij Mijn Amphia via de website, gaat u naar de officiële Amphia website. Op de homepage vindt u een duidelijke knop met ‘Inloggen Mijn Amphia’. Klik hierop en u wordt doorverwezen naar de pagina waar u uw inloggegevens kunt invoeren. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Als u voor het eerst inlogt, moet u mogelijk eenmalig een account aanmaken. Dit kunt u doen door op de knop ‘Account aanmaken’ te klikken. Volg de instructies op het scherm om uw account aan te maken. Zodra u uw account heeft aangemaakt, kunt u eenvoudig inloggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen via de app

Om in te loggen bij Mijn Amphia via de app, moet u eerst de app downloaden en installeren op uw smartphone of tablet. De Mijn Amphia app is beschikbaar voor zowel iOS als Android. U kunt de app vinden in de App Store of de Google Play Store door te zoeken naar “Mijn Amphia”.

Nadat u de app heeft gedownload en geïnstalleerd, opent u de app en voert u uw inloggegevens in. Deze inloggegevens zijn hetzelfde als die u gebruikt om in te loggen via de website. Na het invoeren van uw gegevens, klikt u op ‘Inloggen’ en krijgt u toegang tot Mijn Amphia via de app.

Veelgestelde vragen over Mijn Amphia

Is Mijn Amphia veilig?
Ja, Mijn Amphia is veilig. Amphia Ziekenhuis neemt de privacy en beveiliging van patiëntgegevens zeer serieus. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen toegankelijk voor uzelf en uw zorgverleners.
Kan ik ook de gegevens van mijn kinderen inzien via Mijn Amphia?
Ja, als ouder kunt u toegang krijgen tot de medische gegevens van uw minderjarige kinderen via Mijn Amphia. Neem hiervoor contact op met de afdeling Patiëntenservice van Amphia Ziekenhuis.
Wat als ik mijn inloggegevens ben vergeten?
Als u uw inloggegevens bent vergeten, kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen via de ‘Wachtwoord vergeten’ optie op de inlogpagina. Volg de instructies om uw wachtwoord te resetten.
Kan ik mijn afspraken wijzigen via Mijn Amphia?
Ja, via Mijn Amphia kunt u eenvoudig uw afspraken beheren. U kunt afspraken maken, wijzigen of annuleren. Daarnaast ontvangt u ook herinneringen voor uw afspraken via Mijn Amphia.