Inloggen bij Uvt Mail

Uvt Mail inloggen

 

UVT Mail is een e-maildienst die wordt aangeboden aan studenten van de Universiteit van Tilburg. Met UVT Mail hebben studenten de mogelijkheid om een persoonlijke e-mailaccount te hebben met een UVT-domeinnaam (bijv. naam@student.uvt.nl). Deze e-maildienst biedt studenten verschillende functies, waaronder het verzenden en ontvangen van e-mails, het organiseren van hun mailbox en de mogelijkheid om bestanden en documenten te delen.

De UVT Mail-service is gebaseerd op het e-mailplatform van Microsoft Office 365. Dit betekent dat studenten gebruik kunnen maken van de vertrouwde Microsoft Outlook-interface om hun e-mailberichten te lezen en te beheren. Deze interface biedt een intuïtieve gebruikerservaring en ondersteunt functies zoals het markeren van e-mails, het opstellen van concepten, het instellen van filters en het beheren van de agenda.

Inloggen bij UVT Mail

Om toegang te krijgen tot UVT Mail, moeten studenten inloggen op het UVT Mail-portaal. Dit portaal kan worden bereikt via de officiële website van de Universiteit van Tilburg (uvt.nl). Op de website staat een link naar de UVT Mail-pagina, waar studenten kunnen inloggen met hun UVT-mailaccount en wachtwoord.

Na het inloggen hebben studenten toegang tot hun mailbox en alle bijbehorende functies. Ze kunnen e-mails lezen, nieuwe e-mails opstellen, ontvangen e-mails beantwoorden en e-mails organiseren in mappen. Daarnaast kunnen ze bestanden bijvoegen bij het verzenden van e-mails en bijlagen downloaden die ze ontvangen hebben. Met de agenda- en takenfuncties kunnen studenten ook hun schema beheren en belangrijke deadlines en afspraken bijhouden.

UVT Mail biedt ook de mogelijkheid om de e-maildienst te integreren met andere e-mailclients, zoals de standaard e-mailapp op smartphones en tablets. Hierdoor hebben studenten de flexibiliteit om hun e-mails te lezen en te beheren vanaf elk apparaat dat ze gebruiken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen bij UVT Mail?

Om in te loggen bij UVT Mail, ga naar de officiële website van de Universiteit van Tilburg en zoek naar de link naar de UVT Mail-pagina. Klik op de link en gebruik uw UVT-mailaccount en wachtwoord om in te loggen op het UVT Mail-portaal.

Kan ik UVT Mail op mijn smartphone gebruiken?

Ja, UVT Mail kan worden geïntegreerd met e-mailclients op smartphones en tablets. Hierdoor kunt u uw UVT-mail lezen en beheren vanaf uw mobiele apparaat.

Hoe kan ik bijlagen toevoegen aan e-mails in UVT Mail?

Bij het opstellen van een nieuwe e-mail in UVT Mail, kunt u op de bijlage-knop klikken om bestanden toe te voegen. Blader naar het bestand dat u wilt bijvoegen en selecteer het. Het bestand wordt dan als bijlage aan uw e-mail toegevoegd.