Inloggen bij Tue Webmail

Tue Webmail inloggen

 

Tue Webmail is een e-mailservice die wordt beheerd door de Technische Universiteit Eindhoven. Studenten en personeel gebruiken deze service voor communicatie op de universiteit. De e-mailservice is gratis te gebruiken en biedt veel voordelen, zoals eenvoudige integratie met andere diensten die de universiteit aanbiedt.

Inloggen bij Tue Webmail is een eenvoudig proces. Ga eerst naar de website van de Technische Universiteit Eindhoven. Klik vervolgens op de knop “Webmail” die te vinden is onder het kopje “Quick links”. Er opent zich dan een nieuw venster waarin je je gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren. Als je deze gegevens correct hebt ingevoerd, kom je direct in je persoonlijke inbox terecht.

Gebruik maken van Tue Webmail

Ook als je niet bekend bent met het gebruik van e-mailsystemen, is Tue Webmail zeer eenvoudig te gebruiken. De interface is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je e-mails snel kunt lezen en beantwoorden. Daarnaast kun je ook gemakkelijk bijlagen toevoegen en is het mogelijk om e-mails te categoriseren. Zo kun je bijvoorbeeld een aparte map aanmaken voor belangrijke e-mails of toekomstige evenementen.

Als student of medewerker van de Technische Universiteit Eindhoven heb je met Tue Webmail niet alleen toegang tot je persoonlijke inbox, maar kun je ook gebruik maken van andere handige applicaties die direct via de e-mailservice te gebruiken zijn. Zo kun je bijvoorbeeld je agenda raadplegen, bestanden opslaan in de cloud of deelnemen aan online samenwerkingstools. Kortom: via Tue Webmail kun je al je belangrijke zaken op één plek organiseren.

FAQ

  • Hoe kan ik inloggen bij Tue Webmail?

    Je kunt inloggen bij Tue Webmail door naar de website van de Technische Universiteit Eindhoven te gaan en te klikken op de knop “Webmail” onder het kopje “Quick links”. Vervolgens kun je je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

  • Is het gebruik van Tue Webmail gratis?

    Ja, het gebruik van Tue Webmail is gratis voor studenten en medewerkers van de Technische Universiteit Eindhoven.

  • Kan ik met Tue Webmail bestanden opslaan in de cloud?

    Ja, via Tue Webmail kun je bestanden opslaan in de cloud en deze op elk gewenst moment raadplegen.