Inloggen bij mijn wza

Mijn WZA is een online platform waar u veel informatie kunt vinden over de zorg die door het Wilhelmina Ziekenhuis Assen wordt geleverd.

Met Mijn WZA krijgt u online toegang tot uw medische gegevens, zoals uw afspraken in het ziekenhuis, uw medicatiegegevens en de resultaten van uw onderzoeken. Ook kunt u via Mijn WZA een vraag stellen aan uw zorgverleners of een herhaalrecept aanvragen.

Een belangrijk onderdeel van Mijn WZA is het persoonlijke dossier. Hierin kunt u al uw medische gegevens inzien, bijvoorbeeld de resultaten van uw bloedonderzoek of uw afspraken in het ziekenhuis. Ook kunt u zien welke medicijnen u gebruikt en welke behandelingen u heeft gehad. Dit is handig als u bijvoorbeeld naar een andere specialist of huisarts gaat.

Inloggen bij Mijn WZA

Om gebruik te maken van Mijn WZA heeft u een DigiD nodig. Dit is uw persoonlijke inlogcode voor overheidsdiensten. U kunt uw DigiD aanvragen op de website van DigiD.

Als u uw DigiD heeft ontvangen, kunt u inloggen op Mijn WZA met uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord. U komt dan op de startpagina van Mijn WZA.

Vanuit de startpagina kunt u navigeren naar verschillende onderdelen van Mijn WZA, zoals uw persoonlijke dossier, uw afspraken en uw medicatiegegevens.

FAQ

Wat is Mijn WZA?

Mijn WZA is een online platform waar u veel informatie kunt vinden over de zorg die door het Wilhelmina Ziekenhuis Assen wordt geleverd. U kunt online uw medische gegevens inzien, afspraken maken en herhaalrecepten aanvragen.

Wat heb ik nodig om in te loggen bij Mijn WZA?

Om in te loggen bij Mijn WZA heeft u uw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord nodig.

Hoe kan ik een herhaalrecept aanvragen via Mijn WZA?

U kunt via Mijn WZA een herhaalrecept aanvragen door naar het onderdeel ‘Medicatie’ te gaan en daar het gewenste medicijn aan te klikken. Daarna volgt u de stappen op het scherm.