Inloggen bij Tu Delft

Tu Delft inloggen

 

Tu Delft is een vooraanstaande technische universiteit gevestigd in Delft, Nederland. Het is een instelling die bekend staat om zijn uitstekende onderwijs en onderzoek op het gebied van techniek en wetenschap. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1842, heeft Tu Delft een solide reputatie opgebouwd als een centrum van innovatie en academische excellentie.

De universiteit biedt een breed scala aan bachelor- en masteropleidingen, evenals promotietrajecten, in verschillende disciplines, waaronder civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, informatica en nog veel meer. Studenten van over de hele wereld kiezen voor Tu Delft vanwege de hoogwaardige opleidingen en de mogelijkheid om deel uit te maken van een diverse en internationale academische gemeenschap.

Inloggen bij Tu Delft

Als student of medewerker van Tu Delft heb je toegang tot verschillende online portals en systemen die je kunt gebruiken voor academische en administratieve doeleinden. Het inloggen bij Tu Delft is een belangrijke stap om toegang te krijgen tot deze bronnen en tools.

Als student kun je inloggen op het Osiris-systeem, een platform dat wordt gebruikt voor registratie, cursusinschrijving, cijferregistratie en planning. Via het Osiris-systeem kunnen studenten hun academische voortgang volgen, roosters bekijken en belangrijke informatie van hun opleiding vinden.

Daarnaast biedt Tu Delft toegang tot een online leeromgeving genaamd Brightspace. Brightspace is een platform waarop docenten cursusmaterialen kunnen delen, opdrachten kunnen indienen en communicatie met studenten kunnen faciliteren. Als student kun je inloggen op Brightspace om toegang te krijgen tot cursusinhoud, aankondigingen en toetsinformatie.

Medewerkers van Tu Delft hebben ook toegang tot verschillende systemen, zoals het personeelsinformatiesysteem SAP, het intranet en e-mailaccounts. Deze systemen stellen medewerkers in staat om hun persoonlijke gegevens bij te werken, nieuws en informatie van de universiteit te bekijken en met collega’s te communiceren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen op Osiris?

Om in te loggen op Osiris, ga je naar de Osiris-loginpagina en voer je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze inloggegevens worden verstrekt door Tu Delft bij inschrijving. Als je je inloggegevens bent vergeten of problemen hebt met inloggen, neem dan contact op met de IT-helpdesk van de universiteit.

Hoe krijg ik toegang tot Brightspace?

Om toegang te krijgen tot Brightspace, ga je naar de Brightspace-loginpagina en log je in met je Tu Delft-accountgegevens. Studenten ontvangen hun accountgegevens bij inschrijving, terwijl medewerkers hun accountgegevens krijgen bij aanstelling. Als je problemen ondervindt met het inloggen op Brightspace, neem dan contact op met de ondersteuningsafdeling van de universiteit.

Welke andere systemen kan ik gebruiken als medewerker van Tu Delft?

Als medewerker van Tu Delft kun je toegang krijgen tot verschillende systemen, waaronder SAP, het intranet en e-mailaccounts. Je kunt inloggen op deze systemen met je Tu Delft-accountgegevens. Als je geen toegang hebt tot bepaalde systemen of problemen ondervindt, neem dan contact op met de IT-helpdesk van de universiteit voor ondersteuning.