Inloggen bij Friesland Campina

Friesland Campina inloggen

 

Friesland Campina is een Nederlands zuivelbedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige zuivelproducten. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1871 en is uitgegroeid tot een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld.

Met meer dan 19.000 melkveehouders in Nederland, Duitsland en België werkt Friesland Campina nauw samen met boeren om de zuivel van de hoogste kwaliteit te produceren. Het bedrijf is volledig toegewijd aan duurzaamheid en streeft ernaar om op verantwoorde wijze zuivelproducten te produceren.

Inloggen bij Friesland Campina

Als klant of partner van Friesland Campina is het mogelijk om in te loggen op het online portal van het bedrijf. Hier kunt u toegang krijgen tot verschillende diensten en informatie over uw account.

Het inlogproces bij Friesland Campina is eenvoudig en veilig. U heeft alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot uw account. Op de website van Friesland Campina vindt u een duidelijke instructie over hoe u kunt inloggen en wat te doen als u uw wachtwoord bent vergeten.

Eenmaal ingelogd kunt u gebruikmaken van verschillende functies, zoals het bekijken van uw bestelgeschiedenis, het wijzigen van uw persoonlijke gegevens en het plaatsen van nieuwe bestellingen. Het online portal stelt u ook in staat om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice indien nodig.

FAQ

Hoe kan ik inloggen bij Friesland Campina?
Het inloggen bij Friesland Campina gaat via het online portal. U heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot uw account.
Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op de website van Friesland Campina de instructies volgen om een nieuw wachtwoord aan te vragen. U ontvangt dan een e-mail met verdere instructies.
Welke functies kan ik gebruiken na het inloggen?
Nadat u bent ingelogd bij Friesland Campina, kunt u onder andere uw bestelgeschiedenis bekijken, uw persoonlijke gegevens wijzigen en nieuwe bestellingen plaatsen. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice via het online portal.
Is het inloggen bij Friesland Campina veilig?
Ja, het inloggen bij Friesland Campina is veilig. Het bedrijf neemt de nodige maatregelen om de privacy en veiligheid van klantgegevens te waarborgen.