Inloggen bij Taalcompleet B1

Taalcompleet B1 inloggen

 

Taalcompleet B1 is een taalprogramma bedoeld voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren. Dit programma is ontwikkeld door Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl in samenwerking met verschillende gemeenten, bibliotheken en taalaanbieders. Het programma bevat zowel online als offline oefeningen op het gebied van grammatica, spelling, lezen en luisteren. Taalcompleet B1 is speciaal gericht op mensen die zich willen voorbereiden op het Staatsexamen NT2 programma I.

Om gebruik te kunnen maken van Taalcompleet B1 heb je een inlogcode nodig. Deze code kun je krijgen bij jouw gemeente, bibliotheken en taalaanbieders. Na het verkrijgen van de inloginformatie kun je inloggen via de website van Taalcompleet B1.

Inloggen bij Taalcompleet B1

Als je eenmaal de inlogcode hebt ontvangen, kun je inloggen bij Taalcompleet B1. Je gaat naar de website van Taalcompleet B1 en klikt op de knop ‘inloggen’. Vervolgens voer je jouw persoonlijke inloggegevens in en druk je op ‘inloggen’.

Na het inloggen kom je terecht op de startpagina van Taalcompleet B1. Op deze pagina kun je kiezen voor verschillende oefeningen op het gebied van grammatica, spelling, lezen en luisteren. Ook kun je jouw voortgang bekijken en zien welke onderdelen je nog moet oefenen.

FAQ

 • Wat is Taalcompleet B1?

  Taalcompleet B1 is een taalprogramma voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren, speciaal gericht op mensen die zich willen voorbereiden op het Staatsexamen NT2 programma I. Het programma bevat zowel online als offline oefeningen op het gebied van grammatica, spelling, lezen en luisteren.

 • Hoe kom ik aan een inlogcode voor Taalcompleet B1?

  Je kunt een inlogcode krijgen bij jouw gemeente, bibliotheken en taalaanbieders.

 • Hoe kan ik inloggen bij Taalcompleet B1?

  Je gaat naar de website van Taalcompleet B1 en klikt op de knop ‘inloggen’. Vervolgens voer je jouw persoonlijke inloggegevens in en druk je op ‘inloggen’.

 • Wat kan ik doen op de startpagina van Taalcompleet B1?

  Op de startpagina kun je kiezen voor verschillende oefeningen op het gebied van grammatica, spelling, lezen en luisteren. Ook kun je jouw voortgang bekijken en zien welke onderdelen je nog moet oefenen.