Inloggen bij Spurd Leeghwaterbad

Spurd Leeghwaterbad inloggen

 

Het Spurd Leeghwaterbad is een populair zwembad in Purmerend. Met zijn diverse faciliteiten en activiteiten is het een geliefde plek voor zowel inwoners als bezoekers van de stad. Of je nu wilt ontspannen in het warme water, baantjes wilt trekken of plezier wilt hebben met het hele gezin, het Leeghwaterbad biedt voor elk wat wils.

Het zwembad beschikt over diverse baden, waaronder een wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad en een buitenbad. Het wedstrijdbad is ideaal voor de fanatieke zwemmers die graag hun techniek willen verbeteren of aan hun conditie willen werken. Het recreatiebad is perfect voor gezinnen en biedt verschillende waterattracties zoals glijbanen, stroomversnellingen en bubbelbaden. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad waar ze veilig kunnen spelen in het water. En tijdens de zomermaanden kun je heerlijk buiten zwemmen in het buitenbad.

Inloggen bij Spurd Leeghwaterbad

Om gebruik te maken van de faciliteiten van het Spurd Leeghwaterbad, dien je in te loggen op de website. Dit is een eenvoudig en snel proces waarbij je jouw persoonlijke gegevens invoert en een account aanmaakt. Met dit account kun je vervolgens eenvoudig online reserveren voor bijvoorbeeld zwemlessen, aquasporten of andere activiteiten.

Het inloggen bij het Leeghwaterbad biedt verschillende voordelen. Zo hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa, maar kun je direct naar binnen met het e-ticket dat je na het inloggen ontvangt. Daarnaast kun je makkelijk je persoonlijke gegevens beheren, zoals het wijzigen van je adres of het toevoegen van gezinsleden aan je account. Ook kun je via je account op de hoogte blijven van nieuws, acties en evenementen die plaatsvinden in het zwembad.

Om in te loggen bij het Spurd Leeghwaterbad dien je te beschikken over een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Deze gegevens kun je invullen op de website van het zwembad. Mocht je problemen ondervinden tijdens het inloggen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van het Leeghwaterbad. Zij helpen je graag verder en zullen ervoor zorgen dat je snel kunt genieten van alle faciliteiten.

FAQ

Hoe kan ik een account aanmaken bij het Spurd Leeghwaterbad?
Om een account aan te maken bij het Leeghwaterbad kun je naar de website van het zwembad gaan en klikken op de knop ‘Account aanmaken’. Vervolgens volg je de stappen en vul je jouw persoonlijke gegevens in. Na het aanmaken van je account kun je direct inloggen.
Kan ik ook zonder account naar het Leeghwaterbad gaan?
Ja, het is ook mogelijk om zonder account naar het Leeghwaterbad te gaan. Je kunt dan ter plekke bij de kassa een kaartje kopen voor de gewenste activiteit. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk wachtrijen zijn bij de kassa.
Wat zijn de voordelen van inloggen bij het Spurd Leeghwaterbad?
Met een account kun je eenvoudig online reserveren, hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa en kun je je persoonlijke gegevens beheren. Daarnaast blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, acties en evenementen.
Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.