Inloggen bij Rivas

Rivas inloggen

 

Rivas is een Nederlandse aanbieder van zorgverlening en huishoudelijke ondersteuning. Ze bieden diverse diensten aan, zowel op locatie als thuis. Het doel van Rivas is om zorg te verlenen aan mensen die dat nodig hebben.

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Rivas is het inlogproces. Als cli├źnt kun je via de website van Rivas inloggen op je eigen account. In dit artikel lees je meer over hoe je kunt inloggen bij Rivas.

Inloggen bij Rivas

Om gebruik te maken van de online diensten van Rivas, moet je eerst inloggen op je eigen account. Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar de website van Rivas
  2. Klik rechtsboven op ‘Mijn Rivas’
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’

Als je de juiste inloggegevens hebt ingevuld, kom je direct in je eigen account terecht. Hier kun je bijvoorbeeld je afspraken bekijken, een herhaalrecept aanvragen of een bericht sturen naar de zorgverlener.

Let op: als je problemen hebt met het inloggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Rivas. Zij kunnen je helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen bij Rivas?

Antwoord:

Om in te loggen bij Rivas, moet je naar de website van Rivas gaan en klikken op ‘Mijn Rivas’. Vervolgens vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik je op ‘Inloggen’.

Wat kan ik doen als ik problemen heb met inloggen?

Als je problemen hebt met inloggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Rivas. Zij kunnen je helpen bij het oplossen van eventuele problemen.