Inloggen bij Brabantwater

Brabantwater inloggen

 

Brabantwater is de organisatie die verantwoordelijk is voor het drinkwater in Noord-Brabant. Het bedrijf zorgt voor veilig, schoon en betrouwbaar drinkwater voor de huishoudens en bedrijven in de regio. Naast het leveren van drinkwater, geeft Brabantwater ook informatie over het gebruik en de kwaliteit van het water.

Inloggen bij Brabantwater

Als klant van Brabantwater kun je eenvoudig inloggen op de website. Dit kan via de homepage, waar je rechtsboven op ‘Inloggen’ klikt. Vervolgens kom je op de inlogpagina terecht, waar je jouw gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem, je kunt dit eenvoudig opnieuw instellen via de link onder het inlogveld.

Na het inloggen op de website kun je verschillende zaken regelen. Zo is het mogelijk om jouw persoonlijke gegevens aan te passen, jouw verbruik te bekijken en rekeningen te betalen. Ook kun je storingen melden en vragen stellen aan de klantenservice.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Op de inlogpagina van Brabantwater kun je onder het inlogveld klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten?’. Hier kun je jouw e-mailadres invoeren en ontvang je een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens aanpassen?

Na het inloggen kun je via ‘Mijn gegevens’ jouw persoonlijke informatie aanpassen. Controleer hier bijvoorbeeld of jouw adresgegevens nog kloppen en pas deze indien nodig aan.

Hoe kan ik storingen melden?

Als er sprake is van een storing, kun je dit melden via de optie ‘Storing melden’ op de website. Hier kun je aangeven wat het probleem is en direct jouw contactgegevens achterlaten. De klantenservice van Brabantwater neemt vervolgens contact met je op om de storing op te lossen.