Inloggen bij Patientenportaal Asz

Patientenportaal Asz inloggen

 

Patiëntenportaal ASz, het online patiëntenportaal van het Albert Schweitzer ziekenhuis, biedt patiënten een eenvoudige en handige manier om toegang te krijgen tot hun medische gegevens en afspraken. Met het patiëntenportaal kunnen patiënten onder andere hun afspraken inzien, labresultaten bekijken en berichten sturen naar hun behandelaars. Het geeft patiënten meer controle en inzicht in hun eigen gezondheid en helpt hen beter geïnformeerd te zijn tijdens hun behandeling.

Inloggen bij Patiëntenportaal ASz is heel eenvoudig. Om toegang te krijgen tot uw medische gegevens, volgt u de volgende stappen:

  1. Open de website van het Albert Schweitzer ziekenhuis.
  2. Ga naar de pagina van het Patiëntenportaal ASz.
  3. Klik op de knop “Inloggen” of “Mijn ASz”.
  4. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  5. Klik op de “Inloggen” knop.

Als u problemen of vragen heeft over het inlogproces, kunt u contact opnemen met de klantenservice van het ziekenhuis. Zij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van de benodigde ondersteuning.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe kan ik mijn afspraken inzien?
Om uw afspraken in te zien, logt u in op het Patiëntenportaal ASz met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Eenmaal ingelogd, kunt u naar het afsprakenoverzicht gaan waar al uw geplande afspraken vermeld staan.
Kan ik ook mijn labresultaten bekijken?
Ja, zodra de labresultaten beschikbaar zijn, kunt u deze inzien via het Patiëntenportaal ASz. U vindt de resultaten in het labuitslagenoverzicht.
Kan ik berichten sturen naar mijn behandelaars?
Ja, het Patiëntenportaal ASz biedt de mogelijkheid om veilig berichten te sturen naar uw behandelaars. U kunt uw vragen stellen of informatie delen via het berichtencentrum.
Is mijn privacy gewaarborgd bij het gebruik van het patiëntenportaal?
Ja, het Albert Schweitzer ziekenhuis hecht veel waarde aan de privacy van haar patiënten. Het Patiëntenportaal ASz voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van privacy en beveiliging van medische gegevens.