Inloggen bij Op Wd My Cloud

Op Wd My Cloud inloggen

 

Op Wd My Cloud is een handige oplossing voor het opslaan en delen van bestanden in de cloud. Met Op Wd My Cloud kunt u eenvoudig al uw bestanden veilig online opslaan en er vanaf elk apparaat toegang toe krijgen. Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, u kunt altijd uw bestanden raadplegen en delen.

Met de Op Wd My Cloud-app kunt u uw bestanden beheren en organiseren. U kunt mappen maken, bestanden uploaden en delen met anderen. Daarnaast biedt Op Wd My Cloud automatische back-upfuncties, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van belangrijke gegevens. Met slechts een paar klikken kunt u een back-up maken van al uw bestanden en deze veilig opslaan in de cloud.

Inloggen bij Op Wd My Cloud

Het inloggen bij Op Wd My Cloud is een eenvoudig proces. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot uw bestanden:

  1. Open een webbrowser naar keuze en ga naar de Op Wd My Cloud-website.
  2. Klik op de knop “Inloggen” om naar het inlogscherm te gaan.
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op “Inloggen”.
  4. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link “Wachtwoord vergeten?” en volgt u de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  5. Nadat u succesvol bent ingelogd, heeft u toegang tot al uw bestanden en kunt u deze beheren, delen en downloaden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestanden delen met anderen?

Om bestanden te delen met anderen, kunt u de deeloptie gebruiken in de Op Wd My Cloud-app. Selecteer het bestand dat u wilt delen, klik op de deelknop en voer het e-mailadres in van de persoon met wie u het bestand wilt delen. Ze ontvangen dan een e-mail met een link naar het bestand.

Kan ik bestanden vanaf mijn mobiele apparaat uploaden naar Op Wd My Cloud?

Ja, u kunt bestanden vanaf uw mobiele apparaat uploaden naar Op Wd My Cloud. Download gewoon de Op Wd My Cloud-app op uw mobiele apparaat, open deze en navigeer naar de bestandsbeheersectie. Daar kunt u bestanden selecteren om te uploaden naar uw Op Wd My Cloud-account.