Inloggen bij Op Mijn Oosterlengte

Op Mijn Oosterlengte inloggen

 

Op Mijn Oosterlengte is een platform waarmee je al je financiële zaken kunt regelen. Het is een initiatief van Oosterlengte, een zorgorganisatie die actief is in de regio Oldambt, Pekela en Bellingwedde. Het platform is bedoeld voor cliënten die zorg krijgen van Oosterlengte en voor hun mantelzorgers. Het geeft een duidelijk overzicht van alle zorgdiensten en -producten die beschikbaar zijn en je kunt er ook je facturen en betalingen beheren.

Inloggen bij Op Mijn Oosterlengte is heel eenvoudig. Ga naar de website opmijnoosterlengte.nl en klik op de knop ‘Inloggen’ rechtsboven in het scherm. Op de inlogpagina moet je je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Deze heb je gekregen bij het aanvragen van je account. Ben je je inloggegevens vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’ en volg de stappen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Zodra je bent ingelogd, kom je op het dashboard van Op Mijn Oosterlengte. Hier vind je een overzicht van al je zorgdiensten en -producten. Je kunt hier ook je facturen bekijken en betalen. Klik op een zorgdienst of -product om meer informatie te zien. Wil je een nieuwe zorgdienst of -product aanvragen? Klik dan op de button ‘Nieuwe aanvraag’ en vul het formulier in. Je aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar Oosterlengte.

Op Mijn Oosterlengte is beveiligd met een SSL-certificaat en voldoet aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Hierdoor zijn je gegevens altijd veilig. Het platform is ook responsive, wat betekent dat het goed werkt op zowel desktops als mobiele apparaten.

Veelgestelde vragen

Wat is Op Mijn Oosterlengte?

Op Mijn Oosterlengte is een platform waarmee cliënten en mantelzorgers van Oosterlengte al hun financiële zaken kunnen regelen. Het geeft een duidelijk overzicht van alle zorgdiensten en -producten en je kunt er ook je facturen en betalingen beheren.

Hoe kan ik inloggen bij Op Mijn Oosterlengte?

Ga naar de website opmijnoosterlengte.nl en klik op de knop ‘Inloggen’ rechtsboven in het scherm. Op de inlogpagina moet je je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren.

Wat moet ik doen als ik mijn inloggegevens ben vergeten?

Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina en volg de stappen om een nieuw wachtwoord aan te maken.