Inloggen bij Oosterlengte

Oosterlengte inloggen

 

Oosterlengte is een zorgorganisatie die inwoners van de gemeenten Oldambt, Pekela en Veendam ondersteunt bij zorg en welzijn. Ze bieden onder andere thuiszorg, huishoudelijke hulp en verpleging. Daarnaast hebben ze ook verschillende woonzorglocaties waar mensen kunnen wonen als ze niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Een belangrijk onderdeel van de service van Oosterlengte is het online portaal waar cliënten kunnen inloggen. Dit portaal biedt verschillende mogelijkheden voor cliënten om zaken als hun agenda, medicatie en financiën in te zien en te beheren. In deze tekst leggen we uit hoe je kunt inloggen bij Oosterlengte en wat je vervolgens kunt doen als je bent ingelogd.

Inloggen bij Oosterlengte

Het inloggen bij Oosterlengte gaat heel eenvoudig. Je gaat naar de website van Oosterlengte en klikt bovenaan op ‘Inloggen’. Vervolgens kom je op de inlogpagina. Hier kun je jouw gebruikersnaam en wachtwoord invullen om in te loggen.

Als je jouw gebruikersnaam en wachtwoord niet meer weet, kun je op de inlogpagina klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Hier kun je jouw e-mailadres invullen en krijg je een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Als je bent ingelogd, kom je in het online portaal van Oosterlengte. Hier vind je verschillende tabbladen waar je doorheen kunt navigeren. Een aantal van de mogelijkheden zijn:

  • Agenda: hier vind je alle afspraken die je hebt met Oosterlengte, zoals bezoek van een zorgmedewerker
  • Medicatie: hier kun je jouw medicatieoverzicht inzien en beheren
  • Financiën: hier vind je informatie over de betalingen die je hebt gedaan en nog moet doen

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan bij Oosterlengte?

Om een account aan te maken bij Oosterlengte moet je eerst cliënt worden. Dit kun je doen door contact op te nemen met Oosterlengte via de website of telefonisch. Als je cliënt bent, krijg je automatisch toegang tot het online portaal en kun je een account aanmaken door te klikken op ‘Inloggen’ op de website van Oosterlengte.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kunt jouw wachtwoord wijzigen door in te loggen op het online portaal van Oosterlengte. Hier kun je bij ‘Instellingen’ klikken op ‘Wachtwoord wijzigen’. Je moet dan eerst jouw oude wachtwoord invullen en vervolgens jouw nieuwe wachtwoord twee keer. Klik daarna op ‘Opslaan’ om de wijzigingen door te voeren.

Hoe kan ik mijn afspraak verzetten?

Als je een afspraak wilt verzetten, kun je contact opnemen met Oosterlengte via de website of telefonisch. Een medewerker kan dan samen met jou kijken naar een nieuwe geschikte afspraak. Je kunt jouw afspraken ook inzien en beheren via het online portaal van Oosterlengte.