Inloggen bij My University Rug

My University Rug inloggen

 

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is een gerenommeerde Nederlandse universiteit, gelegen in de stad Groningen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1614, heeft de RUG een solide reputatie opgebouwd als een toonaangevende onderwijsinstelling die hoogwaardig onderwijs en onderzoek biedt. De universiteit biedt een breed scala aan opleidingen en heeft verschillende faculteiten die zich bezighouden met diverse vakgebieden.

Als student aan de Rijksuniversiteit Groningen kun je gebruikmaken van My University Rug, het online studentenportaal van de universiteit. Hier kun je gemakkelijk toegang krijgen tot belangrijke informatie en services die je als student nodig hebt. Inloggen bij My University Rug geeft je toegang tot je persoonlijke gegevens, zoals je rooster, cijferoverzicht en studievoortgang.

Inloggen bij My University Rug

Om in te loggen bij My University Rug, volg je de onderstaande stappen:

  1. Open je webbrowser naar keuze en ga naar de website van de Rijksuniversiteit Groningen.
  2. Zoek naar het ‘Inloggen’ tabblad op de homepage van de website en klik erop.
  3. Je wordt doorverwezen naar de inlogpagina van My University Rug.
  4. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden. Deze gegevens heb je ontvangen bij je inschrijving aan de universiteit.
  5. Klik op ‘Inloggen’ om toegang te krijgen tot je persoonlijke studentenportaal.

Eenmaal ingelogd kun je gemakkelijk navigeren door de verschillende secties van My University Rug en de beschikbare informatie raadplegen. Je kunt je studievoortgang bekijken, roosterwijzigingen volgen, je cijfers inzien en nog veel meer.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord voor My University Rug resetten?

Als je je wachtwoord voor My University Rug bent vergeten, kun je dit eenvoudig resetten door te klikken op de ‘Wachtwoord vergeten’ link op de inlogpagina. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen en krijg weer toegang tot je studentenportaal.

Wat moet ik doen als ik problemen heb met inloggen?

Als je problemen ondervindt bij het inloggen, neem dan contact op met de IT-helpdesk van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij kunnen je helpen bij het oplossen van eventuele technische problemen en bieden ondersteuning bij het inlogproces.

Biedt My University Rug ook een mobiele app aan?

Ja, de Rijksuniversiteit Groningen biedt een mobiele app aan waarin je toegang hebt tot My University Rug. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Je kunt de app downloaden via de officiƫle app stores en inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van My University Rug.