Inloggen bij My Tue

My Tue inloggen

 

Mijn Tue is de online portal van de Technische Universiteit Eindhoven waar studenten en medewerkers toegang hebben tot verschillende diensten en informatie. Of je nu een student bent die zijn rooster wil bekijken, een tentamen wil aanvragen of een medewerker die salarisinformatie nodig heeft, Mijn Tue biedt een centrale locatie voor al je onderwijs- en werkgerelateerde behoeften. Met een gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functies is Mijn Tue een essentieel hulpmiddel voor de hele universitaire gemeenschap.

Inloggen bij Mijn Tue is eenvoudig en snel. Ga naar de website van de Technische Universiteit Eindhoven en klik op de link naar Mijn Tue. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de inlogpagina waar je je TU/e-accountgegevens moet invoeren. Dit zijn dezelfde inloggegevens die je gebruikt om toegang te krijgen tot andere TU/e-systemen, zoals je universitaire e-mailaccount. Nadat je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd, klik je op ‘Inloggen’ en word je naar je persoonlijke Mijn Tue-startpagina gebracht.

Inloggen bij Mijn Tue

Om in te loggen bij Mijn Tue dien je een actief en geldig TU/e-account te hebben. Zorg ervoor dat je je gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand hebt voordat je probeert in te loggen. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen via de wachtwoordherstelpagina van de TU/e-website. Neem contact op met de IT-helpdesk van de universiteit als je problemen hebt met je inloggegevens of als je andere technische ondersteuning nodig hebt.

Nadat je succesvol bent ingelogd, kun je de verschillende functies en diensten van Mijn Tue verkennen. Bovenaan de pagina vind je een navigatiemenu dat je naar verschillende secties van de portal leidt, zoals je persoonlijke gegevens, rooster, studieresultaten, bibliotheekservices en meer. Selecteer eenvoudigweg de gewenste sectie om toegang te krijgen tot de bijbehorende informatie. Mijn Tue wordt regelmatig bijgewerkt en verbeterd, dus zorg ervoor dat je de portal verkent om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en updates.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Als je je wachtwoord voor Mijn Tue bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen door naar de wachtwoordherstelpagina van de TU/e-website te gaan. Volg de instructies op het scherm om je wachtwoord te wijzigen en weer toegang te krijgen tot je Mijn Tue-account.

Wat moet ik doen als mijn inloggegevens niet werken?

Als je problemen hebt met je inloggegevens voor Mijn Tue, neem dan contact op met de IT-helpdesk van de Technische Universiteit Eindhoven. Zij kunnen je helpen bij het oplossen van eventuele technische problemen en bieden ondersteuning bij het herstellen van je accounttoegang.

Welke diensten kan ik vinden in Mijn Tue?

Mijn Tue biedt een breed scala aan diensten en informatie voor studenten en medewerkers van de Technische Universiteit Eindhoven. Je kunt onder andere je persoonlijke gegevens bekijken, je rooster raadplegen, studieresultaten controleren, bibliotheekservices gebruiken en meer. Verken de verschillende secties van Mijn Tue om alle beschikbare diensten te ontdekken.