Inloggen bij My Lidl

My Lidl inloggen

 

Bij My Lidl draait alles om gemak en voordeel. Als lid van My Lidl krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen, persoonlijke kortingen en digitale kassabonnen. Met de handige My Lidl-app heb je altijd alle aanbiedingen en acties binnen handbereik en kun je eenvoudig je boodschappenlijstje samenstellen.

Daarnaast profiteer je als My Lidl-lid van speciale acties alleen voor jou, verrassingen op je verjaardag en ontvang je als eerste de nieuwste folders en aanbiedingen in je mailbox. Het is gratis en eenvoudig om lid te worden van My Lidl, dus mis deze voordelen niet en meld je vandaag nog aan!

Inloggen bij My Lidl

Om in te loggen bij My Lidl heb je een account nodig. Dit kun je eenvoudig aanmaken op de website of via de app. Vervolgens kun je met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord inloggen en alle exclusieve voordelen van My Lidl ontdekken. Zorg ervoor dat je regelmatig inlogt om geen enkele aanbieding te missen.

Heb je problemen met inloggen of ben je je wachtwoord vergeten? Geen zorgen, op de inlogpagina kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen of contact opnemen met de klantenservice voor hulp. Zo kun je snel weer gebruikmaken van alle voordelen van My Lidl.

Veelgestelde vragen over My Lidl

1. Kan ik meerdere accounts aanmaken bij My Lidl?

Nee, het is niet mogelijk om meerdere accounts aan te maken bij My Lidl. Je kunt met één account profiteren van alle voordelen en aanbiedingen.

2. Zijn mijn gegevens veilig bij My Lidl?

Ja, My Lidl gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en zorgt voor een veilige omgeving voor al haar leden. Jouw privacy is belangrijk en wordt gerespecteerd.

3. Kan ik mijn lidmaatschap bij My Lidl opzeggen?

Ja, je kunt op elk moment besluiten om je lidmaatschap bij My Lidl op te zeggen. Dit kun je eenvoudig regelen via je accountinstellingen.