Inloggen bij My Heritage

My Heritage inloggen

 

My Heritage is een online platform dat genealogische diensten aanbiedt en mensen in staat stelt om hun familiegeschiedenis te ontdekken. Met behulp van de geavanceerde zoekfuncties en uitgebreide database kun je je stamboom opbouwen en gegevens over je voorouders vinden. Het is een geweldige manier om in contact te komen met je verleden en meer te weten te komen over waar je vandaan komt.

Om toegang te krijgen tot de vele functies en mogelijkheden die My Heritage te bieden heeft, moet je eerst inloggen op je account. Dit is een eenvoudig proces dat slechts enkele stappen vereist. In dit artikel zullen we je stap voor stap begeleiden bij het inloggen bij My Heritage, zodat je snel kunt beginnen met het ontdekken van je familiegeschiedenis.

Inloggen bij My Heritage

Stap 1: Ga naar de officiële website van My Heritage.

Om in te loggen bij My Heritage, open je je favoriete webbrowser en ga je naar de officiële website van My Heritage. Dit kun je doen door het webadres www.myheritage.nl in te voeren in de adresbalk van je browser en op Enter te drukken. Zorg ervoor dat je de juiste website bezoekt om verwarring te voorkomen.

Stap 2: Navigeer naar de “Inloggen” pagina.

Op de homepage van My Heritage kun je een navigatiemenu vinden. Klik op de link “Inloggen” in het menu om naar de inlogpagina te gaan. Deze pagina bevat het formulier waar je je inloggegevens kunt invoeren.

Stap 3: Voer je inloggegevens in.

Op de inlogpagina van My Heritage zie je twee tekstvakken waar je je e-mailadres en wachtwoord kunt invoeren. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens invoert die zijn gekoppeld aan je My Heritage-account. Controleer de spelling en hoofdlettergebruik om typfouten te voorkomen.

Stap 4: Klik op de knop “Inloggen”.

Nadat je je inloggegevens correct hebt ingevoerd, kun je op de knop “Inloggen” klikken om toegang te krijgen tot je My Heritage-account. Als de ingevoerde gegevens correct zijn, word je doorgestuurd naar je persoonlijke dashboard waar je al je genealogische gegevens kunt beheren.

Dit waren de basisstappen om in te loggen bij My Heritage. Zodra je bent ingelogd, kun je beginnen met het verkennen van de verschillende functies die het platform biedt, zoals het maken van stamboomdiagrammen, het toevoegen van familieleden en het ontdekken van nieuwe informatie over je voorouders.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een nieuw account aanmaken bij My Heritage?

Om een nieuw account aan te maken bij My Heritage, ga je naar de officiële website en klik je op de link “Registreren”. Volg de aanwijzingen op het scherm om je persoonlijke gegevens in te voeren en een nieuw account aan te maken. Zodra je account is geregistreerd, kun je inloggen met de door jou gekozen inloggegevens.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina van My Heritage op de link “Wachtwoord vergeten?” klikken. Volg de instructies om een wachtwoordreset aan te vragen via het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. Volg de link in de e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Kan ik My Heritage gebruiken op mijn mobiele apparaat?

Ja, My Heritage heeft een mobiele app beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Je kunt de app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store. Log in met je My Heritage-account om toegang te krijgen tot je gegevens op je mobiele apparaat.