Inloggen bij Mijn Zgt Digid

Mijn Zgt Digid inloggen

 

Mijn Zgt Digid biedt een handige en veilige manier om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gezondheidsgegevens en andere medische informatie. Met Mijn Zgt Digid kunt u eenvoudig inloggen en uw gegevens bekijken, zoals afspraken, uitslagen en medicatieoverzichten. Het stelt u ook in staat om online afspraken te maken en herhaalrecepten aan te vragen.

Om gebruik te maken van Mijn Zgt Digid, heeft u een DigiD nodig. DigiD is een persoonlijke digitale sleutel waarmee u kunt inloggen op verschillende overheidswebsites en online diensten, zoals Mijn Zgt Digid. Als u nog geen DigiD heeft, kunt u deze aanvragen op de website van DigiD.

Inloggen bij Mijn Zgt Digid

Het inloggen bij Mijn Zgt Digid is eenvoudig en veilig. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens:

  1. Ga naar de website van Mijn Zgt Digid.
  2. Klik op de knop “Inloggen” of “DigiD inloggen”.
  3. U wordt doorgestuurd naar de DigiD-inlogpagina. Voer uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Na het succesvol inloggen, wordt u teruggestuurd naar Mijn Zgt Digid en heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Het is belangrijk om uw DigiD-inloggegevens goed te beveiligen en niet met anderen te delen. Zo blijven uw persoonlijke gezondheidsgegevens beschermd.

FAQ

Wat is Mijn Zgt Digid?

Mijn Zgt Digid is een online platform waarop u toegang heeft tot uw persoonlijke gezondheidsgegevens en anderen medische informatie. U kunt hier bijvoorbeeld afspraken bekijken, uitslagen raadplegen en herhaalrecepten aanvragen.

Hoe kan ik inloggen bij Mijn Zgt Digid?

Om in te loggen bij Mijn Zgt Digid heeft u een DigiD nodig. Ga naar de website van Mijn Zgt Digid, klik op “Inloggen” of “DigiD inloggen”, voer uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord in en u heeft toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Kan ik ook online afspraken maken via Mijn Zgt Digid?

Ja, via Mijn Zgt Digid kunt u online afspraken maken bij het ZGT.

Zijn mijn gegevens veilig bij Mijn Zgt Digid?

Ja, Mijn Zgt Digid zorgt voor een veilige omgeving waarin uw gegevens worden opgeslagen. U dient wel zorgvuldig om te gaan met uw DigiD-inloggegevens en deze niet met anderen te delen.