Inloggen bij Mijn Zaam

Mijn Zaam inloggen

 

Mijn Zaam is een online platform dat speciaal is ontworpen voor leerkrachten, ouders en leerlingen van scholen die zijn aangesloten bij Stichting Zaam. Het biedt een centrale plek waar alle betrokkenen belangrijke informatie kunnen vinden, communiceren en samenwerken.

Met Mijn Zaam kunnen leerkrachten bijvoorbeeld lesplannen delen, mededelingen versturen naar ouders en cijfers invoeren voor leerlingen. Ouders hebben via het platform toegang tot roosters, cijfers en kunnen communiceren met de school. Leerlingen kunnen hun huiswerk inzien, lesmateriaal downloaden en communiceren met hun docenten.

Inloggen bij Mijn Zaam

Om in te loggen bij Mijn Zaam, gaat u naar de officiƫle website van Stichting Zaam en zoekt u naar de inlogpagina van Mijn Zaam. Hier moet u uw persoonlijke inloggegevens invoeren die u van de school heeft ontvangen. Dit kan uw e-mailadres en een wachtwoord zijn, of een gebruikersnaam en een pincode.

Zodra u bent ingelogd, komt u terecht in uw persoonlijke omgeving binnen Mijn Zaam. Hier vindt u een overzicht van alle relevante informatie met betrekking tot de school van uw kind, uw taken als leerkracht of het schoolwerk van uw kind. U kunt hier berichten sturen, bestanden delen en belangrijke aankondigingen bekijken.

Veelgestelde vragen over Mijn Zaam

  • Hoe kan ik mijn wachtwoord voor Mijn Zaam resetten?

    Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op de inlogpagina van Mijn Zaam klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

  • Kan ik als ouder ook inloggen bij Mijn Zaam?

    Ja, ouders krijgen specifieke inloggegevens van de school waarmee ze toegang hebben tot het ouderportaal binnen Mijn Zaam.

  • Wat voor informatie vind ik op Mijn Zaam als leerling?

    Leerlingen kunnen onder andere hun rooster, huiswerkopdrachten, cijfers en lesmateriaal vinden op Mijn Zaam.


“`