Inloggen bij Mijn Rooster

Mijn Rooster inloggen

 

Mijn Rooster is een handige online tool die studenten en werknemers in staat stelt om hun roosters overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Of je nu op school zit of werkt, Mijn Rooster helpt je om altijd op de hoogte te blijven van je schema en eventuele wijzigingen.

Met Mijn Rooster kun je eenvoudig inloggen op je persoonlijke account en snel alle benodigde informatie raadplegen. Of je nu lessen hebt, shifts moet draaien of vergaderingen gepland hebt staan, met Mijn Rooster heb je alles op één centrale plek.

Inloggen bij Mijn Rooster

Het inloggen bij Mijn Rooster is heel eenvoudig en kost weinig tijd. Volg gewoon de onderstaande stappen en je hebt binnen enkele seconden toegang tot je rooster:

  1. Open je internetbrowser en ga naar de website van Mijn Rooster.
  2. Zoek naar de knop ‘Inloggen’ en klik erop.
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
  4. Klik op ‘Inloggen’ en je wordt doorgestuurd naar je persoonlijke dashboard.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen door op de optie ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken. Volg de instructies op het scherm en je krijgt snel een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Zo kun je snel weer inloggen bij Mijn Rooster.

FAQ

Hoe kan ik mijn rooster in Mijn Rooster aanpassen?

Om je rooster aan te passen in Mijn Rooster, ga je naar het tabblad ‘Rooster bewerken’ en selecteer je de dag of het tijdstip dat je wilt wijzigen. Klik op ‘Opslaan’ om de wijzigingen door te voeren.

Kan ik mijn rooster ook op mijn smartphone bekijken?

Ja, Mijn Rooster is volledig mobiel responsief, wat betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot je rooster via je smartphone of tablet. Download de Mijn Rooster-app voor een nog snellere toegang.