Inloggen bij Mijn Nwz

Mijn Nwz inloggen

 

Mijn Nwz is een online portaal dat speciaal is ontworpen voor patiënten van het Noordwest Ziekenhuisgroep. Het stelt patiënten in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun medische gegevens, afspraken te maken, medicijnen te herhalen en te communiceren met hun zorgverleners – allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis. Mijn Nwz biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving waar patiënten hun gezondheid kunnen beheren en controle kunnen hebben over hun medische afspraken en behandelingen.

Inloggen bij Mijn Nwz is eenvoudig en handig. Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord hebben. Deze inloggegevens worden verstrekt door het Noordwest Ziekenhuisgroep bij uw registratie. Als u uw wachtwoord bent vergeten of problemen ondervindt bij het inloggen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van het ziekenhuis voor hulp. Zodra u bent ingelogd, heeft u direct toegang tot al uw belangrijke medische informatie.

Inloggen

Het inloggen bij Mijn Nwz is een eenvoudig proces. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Open uw internetbrowser en navigeer naar de officiële Mijn Nwz-website.
  2. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw account.

Als u problemen ondervindt bij het inloggen, kunt u de optie “Wachtwoord vergeten” gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. U ontvangt per e-mail instructies over hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen en toegang kunt krijgen tot uw account.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de optie “Wachtwoord vergeten” gebruiken op de inlogpagina van Mijn Nwz. Volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en toegang te krijgen tot uw account.
Kan ik Mijn Nwz gebruiken op mijn mobiele apparaat?
Ja, Mijn Nwz is compatibel met mobiele apparaten. U kunt de officiële Mijn Nwz-app downloaden via de App Store of Google Play Store, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt.
Wat kan ik doen als ik problemen ondervind met Mijn Nwz?
Als u problemen ondervindt met Mijn Nwz, kunt u contact opnemen met de klantenservice van het ziekenhuis. Zij kunnen u assisteren bij het oplossen van eventuele problemen en u begeleiden bij het gebruik van het portaal.
Kan ik mijn medische gegevens delen met andere zorgverleners?
Ja, Mijn Nwz biedt de mogelijkheid om uw medische gegevens te delen met andere zorgverleners. U kunt toestemming geven voor het delen van uw informatie tijdens uw afspraak of via het portaal zelf.