Inloggen bij Mijn Meijers

Mijn Meijers inloggen

 

Als verzekerde bij Meijers, kunt u profiteren van de voordelen van Mijn Meijers. Dit is een online platform waar verzekerden gemakkelijk en snel hun zaken kunnen regelen.

Met Mijn Meijers heeft u als verzekerde van Meijers altijd inzicht in uw verzekeringen, kunt u schades melden en wijzigingen doorgeven.

Inloggen bij Mijn Meijers

Om gebruik te kunnen maken van Mijn Meijers, dient u allereerst een account aan te maken. Dit doet u door zich te registreren met uw persoonlijke gegevens. Na het registreren ontvangt u een e-mail om uw account te activeren.

Als uw account geactiveerd is, kunt u inloggen op Mijn Meijers met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dan direct aan de slag om uw verzekeringen en andere zaken te regelen.

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Gebruik dan de functie ‘Wachtwoord vergeten’ om een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit kan alleen als u al een account heeft aangemaakt en deze geactiveerd heeft.

FAQ

Hoe maak ik een account aan op Mijn Meijers?

Om een account aan te maken op Mijn Meijers, gaat u naar de registratiepagina. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in en maakt u een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Kan ik inloggen op Mijn Meijers met mijn DigiD?

Nee, het is niet mogelijk om in te loggen op Mijn Meijers met uw DigiD. U dient een los account aan te maken op Mijn Meijers.

Hoe kan ik wijzigingen doorgeven via Mijn Meijers?

Als u ingelogd bent op Mijn Meijers, kunt u onder het kopje ‘Mijn verzekeringsgegevens’ uw verzekeringen zien. Hier kunt u bijvoorbeeld wijzigingen doorgeven of documenten uploaden.

Kan ik schades melden via Mijn Meijers?

Ja, u kunt schades melden via Mijn Meijers. Hiervoor gaat u naar de pagina ‘Meld schade’ en vult u het formulier in. Na het indienen van het formulier wordt de schade direct in behandeling genomen.