Inloggen bij Mijn Ijsselland

Mijn Ijsselland inloggen

 

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke manier om toegang te krijgen tot de diensten van het Ijsselland Ziekenhuis? Dan ben je bij Mijn Ijsselland aan het juiste adres! Met Mijn Ijsselland kun je eenvoudig online je medische gegevens inzien, afspraken maken en herhalingsrecepten aanvragen. Het is een handige tool waarmee je zelf de regie hebt over je gezondheidszaken.

Of je nu een patiënt bent van het Ijsselland Ziekenhuis of een verwijzer, Mijn Ijsselland biedt voor iedereen een oplossing. Met een persoonlijk account kun je veilig en snel inloggen en profiteren van de vele voordelen die Mijn Ijsselland te bieden heeft. Lees verder en ontdek hoe je kunt inloggen bij Mijn Ijsselland.

Inloggen bij Mijn Ijsselland

Het inloggen bij Mijn Ijsselland is een eenvoudig proces. Volg de onderstaande stappen en je hebt binnen enkele minuten toegang tot je persoonlijke account:

  1. Ga naar de website van het Ijsselland Ziekenhuis.
  2. Klik op de knop “Inloggen Mijn Ijsselland” of een vergelijkbare optie.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens hebt je ontvangen bij het aanmaken van je account.
  4. Klik op de “Inloggen” knop.

Na het succesvol inloggen kom je terecht in je persoonlijke Mijn Ijsselland omgeving. Hier kun je onder andere je afspraken bekijken, medicatie herhalen en labuitslagen inzien. Het dashboard is overzichtelijk en intuïtief, zodat je snel de informatie vindt die je nodig hebt.

Mocht je problemen ondervinden tijdens het inloggen of vragen hebben over Mijn Ijsselland, neem dan contact op met de klantenservice van het Ijsselland Ziekenhuis. Zij helpen je graag verder en kunnen eventuele technische problemen oplossen.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een nieuw account aanmaken op Mijn Ijsselland?

Om een nieuw account aan te maken op Mijn Ijsselland dien je contact op te nemen met het Ijsselland Ziekenhuis. Zij kunnen je voorzien van de benodigde informatie en instructies om een account aan te maken.

Kan ik Mijn Ijsselland ook gebruiken op mijn mobiele telefoon of tablet?

Ja, Mijn Ijsselland is ook beschikbaar op mobiele apparaten. Je kunt de website van het Ijsselland Ziekenhuis openen op je mobiele browser en inloggen zoals je gewend bent.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina van Mijn Ijsselland klikken op “Wachtwoord vergeten”. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Kan ik ook de gegevens van mijn kind(eren) inzien via Mijn Ijsselland?

Ja, het is mogelijk om de gegevens van je kind(eren) in te zien via Mijn Ijsselland. Hiervoor dien je een apart account aan te maken en te koppelen aan het account van je kind(eren).