Inloggen bij Mijn Basalt

Mijn Basalt inloggen

 

Welkom bij Mijn Basalt! Mijn Basalt is een online platform dat speciaal is ontworpen voor onze patiënten. Met Mijn Basalt hebben we als doel om u als patiënt de best mogelijke zorgervaring te bieden. Hier kunt u allerlei handige functies vinden waarmee u uw zorg bij Basalt kunt regelen en beheren.

Om gebruik te maken van Mijn Basalt, moet u eerst inloggen. In dit artikel laten we u stap voor stap zien hoe u kunt inloggen bij Mijn Basalt en hoe u toegang kunt krijgen tot alle functies en informatie die voor u beschikbaar zijn.

Inloggen bij Mijn Basalt

Om in te loggen bij Mijn Basalt, volgt u eenvoudigweg de onderstaande stappen:

  1. Open uw internetbrowser en ga naar de website van Basalt.
  2. Klik op de link “Inloggen” bovenaan de startpagina.
  3. U wordt nu doorverwezen naar de inlogpagina van Mijn Basalt.
  4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.
  5. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw persoonlijke Mijn Basalt-account.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunt u op de link “Wachtwoord vergeten?” klikken op de inlogpagina. Volg de instructies om uw gebruikersnaam en/of wachtwoord te herstellen.

Eenmaal ingelogd bij Mijn Basalt, heeft u toegang tot verschillende functies en informatie. U kunt bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens wijzigen, afspraken maken of annuleren, uw medische dossiers bekijken en communiceren met uw zorgverleners. Mijn Basalt biedt u ook de mogelijkheid om eenvoudig herhaalrecepten aan te vragen en vragenlijsten in te vullen voorafgaand aan uw afspraken.

FAQ

Hoe maak ik een account aan bij Mijn Basalt?

Om een account aan te maken bij Mijn Basalt, moet u eerst patiënt zijn bij Basalt. Neem contact op met onze inschrijfbalie om een account aan te vragen. Zij zullen u voorzien van de benodigde informatie en instructies om uw account aan te maken.

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord ben vergeten?

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link “Wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina. Volg de instructies om uw gebruikersnaam en/of wachtwoord te herstellen.

Kan ik mijn afspraken via Mijn Basalt annuleren?

Ja, u kunt uw afspraken annuleren via Mijn Basalt. Log in op uw account, ga naar de afsprakenpagina en selecteer de afspraak die u wilt annuleren. Volg de instructies om de annulering te voltooien.