Inloggen bij Mijn Avl Avl

Mijn Avl Avl inloggen

 

Mijn Avl AVL is een online platform dat patiënten en medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in staat stelt om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier met elkaar te communiceren en informatie te delen. Of je nu een patiënt bent die zijn medische gegevens wil inzien, een afspraak wil maken of een vraag heeft aan je zorgverlener, of een medewerker die toegang wil tot interne documenten en informatie, Mijn Avl AVL biedt de benodigde functionaliteiten en mogelijkheden.

Inloggen bij Mijn Avl AVL

Het inloggen bij Mijn Avl AVL is eenvoudig en betrouwbaar. Als patiënt ontvang je bij de eerste afspraak een persoonlijke inlogcode en een wachtwoord. Met deze gegevens kun je vervolgens inloggen op het platform en toegang krijgen tot je persoonlijke gegevens. Het is belangrijk om je inlogcode en wachtwoord goed te bewaren en niet met anderen te delen, om de veiligheid van je gegevens te waarborgen.

Inloggen als patiënt

Als patiënt kun je eenvoudig inloggen op Mijn Avl AVL via de website van het ziekenhuis. Op de inlogpagina voer je je persoonlijke inlogcode en wachtwoord in. Na succesvol inloggen heb je direct toegang tot je medische gegevens, kun je afspraken maken of wijzigen, labuitslagen bekijken en berichten sturen naar je zorgverlener.

Inloggen als medewerker

Medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis hebben ook een eigen inlogportaal op Mijn Avl AVL. Met behulp van hun persoonlijke inloggegevens kunnen zij toegang krijgen tot interne documenten, nieuwsberichten, takenlijsten en andere relevante informatie. Het platform biedt tevens mogelijkheden voor onderlinge communicatie tussen medewerkers en het plannen van vergaderingen.

Veiligheid en privacy

Bij Mijn Avl AVL staat de veiligheid en privacy van de gebruikers voorop. Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de informatie. Alle gegevens worden versleuteld verstuurd en opgeslagen, zodat ze niet door onbevoegden kunnen worden ingezien.

FAQ

Hoe kan ik mijn inloggegevens voor Mijn Avl AVL verkrijgen?

Als patiënt ontvang je bij je eerste afspraak een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Als medewerker van het ziekenhuis ontvang je je inloggegevens van het IT-team.

Wat kan ik allemaal doen via Mijn Avl AVL?

Als patiënt kun je onder andere je medische gegevens inzien, afspraken maken of wijzigen, labuitslagen bekijken en berichten sturen naar je zorgverlener. Als medewerker heb je toegang tot interne documenten, nieuwsberichten, takenlijsten en communicatiemogelijkheden met collega’s.