Inloggen bij Mijn Adrz

Mijn Adrz inloggen

 

Mijn Adrz is een online patiëntenportaal dat wordt aangeboden door Adrz, het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis. Dit portaal stelt patiënten in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun medische gegevens en afspraken. Met Mijn Adrz kunnen patiënten hun medische gegevens inzien, zoals bloeduitslagen, röntgenfoto’s en medicatieoverzichten. Daarnaast kunnen ze ook online afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en vragen stellen aan hun zorgverleners. Het is een handige en betrouwbare tool om meer controle te krijgen over de eigen gezondheid.

Inloggen bij Mijn Adrz is eenvoudig en veilig. Om toegang te krijgen tot het patiëntenportaal, dienen patiënten eerst een account aan te maken. Dit kan zowel online als bij de receptie in het ziekenhuis. Na het aanmaken van een account ontvangt de patiënt een activatiemail met daarin een activatielink. Door op deze link te klikken, wordt het account geactiveerd en kan de patiënt inloggen.

Het inloggen zelf gebeurt met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord. Patiënten kunnen zelf een gebruikersnaam kiezen, maar het wachtwoord wordt automatisch gegenereerd en per mail verstuurd. Het is uiteraard mogelijk om dit wachtwoord later te wijzigen naar een persoonlijke voorkeur.

Eenmaal ingelogd, hebben patiënten toegang tot alle beschikbare functionaliteiten van Mijn Adrz. Ze kunnen hun persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen, hun medische gegevens inzien en afspraken maken. Het is ook mogelijk om herhaalrecepten aan te vragen via het portaal. Hierbij kunnen patiënten aangeven naar welke apotheek de medicatie gestuurd moet worden. Daarnaast kunnen ze online vragen stellen aan hun zorgverleners en ontvangen ze notificaties wanneer er nieuwe berichten voor hen klaarstaan.

Veelgestelde vragen over Mijn Adrz

1. Kan ik ook inloggen bij Mijn Adrz als ik geen patiënt ben bij Adrz?
Nee, Mijn Adrz is alleen beschikbaar voor patiënten van Adrz.
2. Kan ik mijn medische gegevens downloaden vanuit Mijn Adrz?
Ja, het is mogelijk om bepaalde medische gegevens te downloaden, bijvoorbeeld als PDF-bestand.
3. Hoe vaak moet ik mijn wachtwoord wijzigen?
Het is raadzaam om regelmatig je wachtwoord te wijzigen, bijvoorbeeld elke 3 maanden, om de veiligheid van je account te waarborgen.
4. Hoe lang blijven mijn medische gegevens bewaard in Mijn Adrz?
Je medische gegevens blijven bewaard in Mijn Adrz zolang je patiënt bent bij Adrz.