Inloggen bij Lumc Mail

Lumc Mail inloggen

 

Lumc Mail is een e-mailservice die wordt aangeboden door het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Het is een platform dat speciaal ontworpen is voor gebruik door medische professionals en medewerkers van het LUMC. Met Lumc Mail kunnen gebruikers toegang krijgen tot hun e-mailaccounts en communiceren met collega’s en patiënten.

Lumc Mail biedt een veilige en betrouwbare e-mailomgeving, waarin vertrouwelijke informatie kan worden uitgewisseld. Het stelt gebruikers in staat om e-mails te versturen en ontvangen, bijlagen te delen en hun agenda’s bij te houden. Bovendien biedt Lumc Mail geavanceerde functies zoals het organiseren van mappen en het instellen van filters om e-mails efficiënt te beheren.

Inloggen bij Lumc Mail

Om toegang te krijgen tot Lumc Mail, dienen gebruikers eerst in te loggen op hun account. Het inlogproces is eenvoudig en veilig. Hier zijn de stappen die gevolgd kunnen worden om in te loggen bij Lumc Mail:

  1. Open een internetbrowser en ga naar de officiële Lumc Mail-inlogpagina.
  2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
  3. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot uw Lumc Mail-account.

Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord correct invoert om succesvol in te loggen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u gebruik maken van de optie voor wachtwoordherstel om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Veelgestelde vragen over Lumc Mail

Hoe kan ik mijn Lumc Mail-wachtwoord wijzigen?
U kunt uw Lumc Mail-wachtwoord wijzigen door in te loggen op uw account en naar de accountinstellingen te gaan. Hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.
Kan ik Lumc Mail gebruiken op mijn mobiele apparaat?
Ja, Lumc Mail is compatibel met de meeste mobiele apparaten. U kunt de officiële Lumc Mail-app downloaden op uw mobiele apparaat om toegang te krijgen tot uw e-mails.
Kan ik Lumc Mail gebruiken buiten het LUMC-netwerk?
Ja, Lumc Mail kan gebruikt worden buiten het LUMC-netwerk. U kunt via een beveiligde verbinding toegang krijgen tot uw account, waar u ook bent.
Kan ik bestanden delen via Lumc Mail?
Ja, u kunt bestanden delen via Lumc Mail door bijlagen toe te voegen aan uw e-mails. U kunt bestanden van uw computer selecteren en toevoegen aan uw berichten.