Inloggen bij Jilster

Jilster inloggen

 

Jilster is een online editor die het mogelijk maakt om zelf tijdschriften, fotoboeken en andere publicaties te maken. Met Jilster kun je gemakkelijk samenwerken met anderen aan een project en het resultaat vervolgens laten drukken. Of je nu een persoonlijk fotoboek wilt maken, een jubileumeditie van een tijdschrift wilt uitbrengen of een schoolproject wilt vormgeven, Jilster biedt alle tools die je nodig hebt.

Met Jilster kun je producten van professionele kwaliteit maken, zonder dat je hiervoor grafische ontwerpvaardigheden nodig hebt. Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen en indelingen, en deze gemakkelijk aanpassen aan je eigen stijl en voorkeuren. Daarnaast kun je afbeeldingen, teksten en andere elementen toevoegen, en deze op elke pagina naar wens plaatsen. Het resultaat is een uniek en gepersonaliseerd product dat je zelf kunt laten afdrukken.

Inloggen bij Jilster

Het inloggen bij Jilster is eenvoudig en biedt toegang tot al je projecten en instellingen. Volg de onderstaande stappen om in te loggen:

  1. Ga naar de website van Jilster en klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op “Inloggen”.
  3. Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op de link “Wachtwoord vergeten?”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Na het succesvol inloggen kom je terecht in je persoonlijke dashboard. Hier kun je al je projecten bekijken, bewerken en delen met anderen. Daarnaast kun je ook je accountinstellingen beheren, factuurgegevens wijzigen en andere persoonlijke informatie bijwerken.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een nieuw project aan?

Om een nieuw project aan te maken bij Jilster, volg je onderstaande stappen:

  1. Ga naar je persoonlijke dashboard na het inloggen.
  2. Klik op de knop “Nieuw project aanmaken”.
  3. Selecteer het gewenste type project, bijvoorbeeld “Tijdschrift” of “Fotoboek”.
  4. Kies een sjabloon of begin met een leeg project.
  5. Geef je project een naam en start met het ontwerpen van je publicatie.

Kan ik samenwerken met anderen aan een project?

Ja, Jilster biedt de mogelijkheid om samen te werken met anderen aan een project. Je kunt mensen uitnodigen om mee te werken aan je publicatie en samen de inhoud en lay-out vormgeven. Dit maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld een tijdschrift met een groep vrienden of een schoolproject met klasgenoten te maken.