Inloggen bij Gemiva Mail

Gemiva Mail inloggen

 

Gemiva Mail is een e-maildienst die wordt aangeboden door Gemiva-SVG Groep. Gemiva-SVG Groep is een organisatie in de zorgsector die onder andere ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. Gemiva Mail is speciaal ontwikkeld voor medewerkers en cliënten van Gemiva-SVG Groep, zodat zij op een veilige en betrouwbare manier e-mails kunnen versturen en ontvangen.

Inloggen bij Gemiva Mail is eenvoudig en kan via de website van Gemiva-SVG Groep. Om in te loggen, heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze gegevens worden verstrekt door Gemiva-SVG Groep aan medewerkers en cliënten die gebruikmaken van de e-maildienst. Met de juiste inloggegevens kun je vervolgens via de webmail interface van Gemiva Mail toegang krijgen tot je e-mailaccount.

Hoe in te loggen bij Gemiva Mail

  1. Open je internetbrowser en ga naar de website van Gemiva-SVG Groep.
  2. Navigeer naar de pagina waar je kunt inloggen op Gemiva Mail.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in.
  4. Klik op de “Inloggen” knop.

Als je de juiste inloggegevens hebt ingevoerd, word je nu doorgestuurd naar de webmail interface van Gemiva Mail. Hier kun je je e-mails lezen, schrijven, beantwoorden en verwijderen.

Inlogproblemen bij Gemiva Mail? Neem dan contact op met de IT-afdeling van Gemiva-SVG Groep voor ondersteuning en hulp bij het inloggen.

Veelgestelde vragen over Gemiva Mail

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Om je wachtwoord te wijzigen, kun je contact opnemen met de IT-afdeling van Gemiva-SVG Groep. Zij kunnen je begeleiden bij het instellen van een nieuw wachtwoord.
Kan ik Gemiva Mail ook gebruiken op mijn mobiele telefoon?
Ja, Gemiva Mail ondersteunt ook het gebruik op mobiele apparaten. Je kunt de e-maildienst instellen op je smartphone of tablet via een e-mailapp of de webbrowser.
Hoe lang blijven mijn e-mails bewaard in Gemiva Mail?
De bewaartermijn van e-mails kan verschillen, afhankelijk van de instellingen die zijn gemaakt door Gemiva-SVG Groep. Het is raadzaam om belangrijke e-mails zelf op te slaan of te archiveren.
Kan ik bijlagen toevoegen aan mijn e-mails?
Ja, je kunt bijlagen toevoegen aan je e-mails in Gemiva Mail. Klik op de knop “Bijlage toevoegen” tijdens het opstellen van een nieuwe e-mail en selecteer het bestand dat je wilt bijvoegen.