Inloggen bij Canvas Erasmus

Canvas Erasmus inloggen

 

Canvas Erasmus is een Learning Management System, waarmee studenten en docenten toegang hebben tot al hun cursusmateriaal. Het is een gebruiksvriendelijk platform waarop je eenvoudig al je opdrachten, cijfers en feedback kunt bekijken. Daarnaast kun je communiceren met docenten en medestudenten, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen je opleiding.

Inloggen bij Canvas Erasmus is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een geldig ERNA-account. Met deze gegevens kun je direct inloggen op het systeem. Op de startpagina van Canvas Erasmus vind je alle cursussen waarvoor je bent ingeschreven. Door op een cursus te klikken, krijg je toegang tot het bijbehorende lesmateriaal.

Inloggen bij Canvas Erasmus

Om toegang te krijgen tot Canvas Erasmus, moet je eerst inloggen met je ERNA-account. Dit is hetzelfde account waarmee je toegang hebt tot andere systemen van de Erasmus Universiteit Rotterdam, zoals Osiris en Blackboard.

Op de startpagina van Canvas Erasmus vind je het inlogscherm. Hier kun je je ERNA-gegevens invullen om toegang te krijgen tot het systeem. Als je deze gegevens niet bij de hand hebt, kun je deze opvragen bij de helpdesk van de universiteit.

Als je eenmaal bent ingelogd, kun je direct aan de slag met al je cursussen. Je kunt opdrachten inleveren, communiceren met medestudenten en docenten en feedback bekijken op je werk.

FAQ

Hoe kan ik inloggen bij Canvas Erasmus?
Op de startpagina van Canvas Erasmus vind je het inlogscherm. Hier kun je je ERNA-gegevens invullen om toegang te krijgen tot het systeem.
Wat is Canvas Erasmus?
Canvas Erasmus is een Learning Management System, waarmee studenten en docenten toegang hebben tot al hun cursusmateriaal. Het is een gebruiksvriendelijk platform waarop je eenvoudig al je opdrachten, cijfers en feedback kunt bekijken.
Welke gegevens heb ik nodig om in te loggen bij Canvas Erasmus?
Je hebt je ERNA-gegevens nodig om in te loggen bij Canvas Erasmus. Dit is hetzelfde account waarmee je toegang hebt tot andere systemen van de Erasmus Universiteit Rotterdam, zoals Osiris en Blackboard.