Inloggen bij Brightspace Avans

Brightspace Avans inloggen

 

Brightspace Avans is een digitaal leerplatform dat wordt gebruikt door studenten en docenten van Avans Hogeschool. Het biedt een gestructureerde en georganiseerde omgeving waarin lesmateriaal kan worden gedeeld, opdrachten kunnen worden ingeleverd en communicatie kan plaatsvinden.

Met Brightspace Avans kunnen studenten gemakkelijk toegang krijgen tot hun cursusmateriaal, zoals syllabi, presentaties en opdrachten. Daarnaast kunnen ze via het platform deelnemen aan interactieve activiteiten, zoals discussiegroepen en online quizzen. Docenten kunnen het platform gebruiken om lesmateriaal te organiseren, opdrachten te beoordelen en direct feedback te geven aan studenten.

Inloggen bij Brightspace Avans

Om toegang te krijgen tot Brightspace Avans, moeten studenten en medewerkers van Avans Hogeschool inloggen met hun Avans-accountgegevens. Dit is dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord die ze gebruiken om toegang te krijgen tot andere Avans-systemen, zoals hun Avans-mailaccount.

Als u uw Brightspace Avans-account wilt openen, gaat u naar de officiƫle Avans Hogeschool-website en zoekt u naar de link naar Brightspace. Deze link is meestal te vinden op de startpagina of op de pagina met digitale tools. Klik op de link en u wordt doorgestuurd naar het inlogscherm van Brightspace.

Op het inlogscherm voert u uw Avans-gebruikersnaam en -wachtwoord in en klikt u op de knop ‘Inloggen’. Als uw gegevens correct zijn, wordt u naar de Brightspace-startpagina geleid en heeft u toegang tot uw cursusmateriaal en andere functies.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten als ik het ben vergeten?

  Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u gebruikmaken van de “Wachtwoord vergeten” -optie op het inlogscherm van Brightspace. Volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en krijg toegang tot uw account.

 • Kan ik Brightspace Avans ook gebruiken op mijn mobiele apparaat?

  Ja, Brightspace Avans is beschikbaar als mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt de app downloaden via de App Store of Google Play Store en inloggen met uw Avans-accountgegevens.

 • Hoe kan ik communiceren met mijn docenten en medestudenten via Brightspace Avans?

  Brightspace Avans biedt verschillende communicatiemogelijkheden, zoals discussiegroepen en berichten. U kunt deelnemen aan discussies over specifieke cursusonderwerpen en berichten sturen naar uw docenten en medestudenten.

 • Kan ik opdrachten inleveren via Brightspace Avans?

  Ja, u kunt opdrachten inleveren via Brightspace Avans. Klik op de betreffende cursus en ga naar de opdrachtenlijst. Klik op de opdracht die u wilt inleveren en volg de instructies om uw werk in te dienen.