Inloggen bij Mijn CMH

Mijn Cmh inloggen

 

Mijn CMH biedt een online platform waar patiënten van het Catharina Ziekenhuis inzage kunnen krijgen in hun medische gegevens, zoals afspraken, uitslagen en medicijnen. Dit zorgt voor meer transparantie en betrokkenheid bij de eigen gezondheid. Mijn CMH is te bereiken via de website van het Catharina Ziekenhuis of via de app voor smartphone en tablet.

Voor het inloggen bij Mijn CMH zijn er een aantal stappen die gevolgd moeten worden. Allereerst dient er een account aangemaakt te worden op de website van het Catharina Ziekenhuis. Dit kan via de knop “Registreren” op de Mijn CMH inlogpagina. Hierbij wordt er gevraagd om persoonlijke gegevens, zoals naam, adres en geboortedatum. Ook is het nodig om een geldig e-mailadres op te geven.

Nadat er een account is aangemaakt, kan er ingelogd worden op Mijn CMH. Dit kan via de knop “Inloggen” op de Mijn CMH inlogpagina. Er wordt vervolgens gevraagd om de inloggegevens die bij het aanmaken van het account zijn opgegeven. Na het succesvol inloggen, heeft de patiënt toegang tot zijn of haar persoonlijke medische gegevens.

Veiligheid bij het inloggen

Bij het inloggen bij Mijn CMH wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Dit houdt in dat de verzonden gegevens versleuteld zijn en niet door derden kunnen worden onderschept. Ook wordt er gebruik gemaakt van een unieke combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord om ongeautoriseerde toegang tot de medische gegevens te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Is inloggen bij Mijn CMH veilig?

Ja, er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding en een unieke combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.

Kan ik Mijn CMH gebruiken zonder account?

Nee, voor het gebruik van Mijn CMH is een account vereist.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Het wijzigen van het wachtwoord kan via de persoonlijke instellingen op Mijn CMH.

Kan ik afspraken maken via Mijn CMH?

Nee, afspraken kunnen alleen gemaakt worden via het Catharina Ziekenhuis.