Inloggen bij Bibliotheek Markiezaat

Bibliotheek Markiezaat inloggen

 

Bibliotheek Markiezaat is een openbare bibliotheek in Bergen op Zoom en omstreken. Met een uitgebreide collectie boeken, tijdschriften, dvd’s en e-books biedt de bibliotheek een schat aan kennis en vermaak voor jong en oud. Daarnaast organiseert Bibliotheek Markiezaat diverse activiteiten zoals lezingen, workshops en voorleesmiddagen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, informatie of inspiratie, bij Bibliotheek Markiezaat ben je aan het juiste adres.

Inloggen bij Bibliotheek Markiezaat is eenvoudig en snel. Door in te loggen op je persoonlijke account kun je gebruik maken van verschillende online diensten zoals het reserveren en verlengen van boeken, het lenen van e-books en het raadplegen van digitale bronnen. Ook kun je via je account je gegevens beheren en je leenhistorie bekijken. Het inloggen bij Bibliotheek Markiezaat kan via de website of de Bibliotheek Wise app.

Inloggen via de website

Op de website van Bibliotheek Markiezaat kun je rechtsboven inloggen op je account. Klik op de knop ‘Mijn Bibliotheek’ en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Heb je nog geen account? Dan kun je deze eenvoudig aanmaken via de website. Na het inloggen krijg je toegang tot alle online diensten van Bibliotheek Markiezaat.

Inloggen via de Bibliotheek Wise app

Wil je ook onderweg toegang hebben tot je account? Dan kun je gebruik maken van de Bibliotheek Wise app. Download de app via de App Store of Google Play Store en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw persoonlijke gegevens en kun je gebruik maken van alle online diensten van Bibliotheek Markiezaat.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan bij Bibliotheek Markiezaat?
Je kunt een account aanmaken bij Bibliotheek Markiezaat via de website. Klik op de knop ‘Mijn Bibliotheek’ en volg de stappen om een account aan te maken.
Kan ik ook inloggen met mijn DigiD?
Nee, het is niet mogelijk om in te loggen met je DigiD. Je dient een apart account aan te maken bij Bibliotheek Markiezaat.
Hoe kan ik mijn geleende boeken verlengen?
Je kunt je geleende boeken verlengen via de website of de Bibliotheek Wise app. Log in op je account en ga naar ‘Mijn Uitleen’. Hier kun je de boeken selecteren die je wilt verlengen.
Kan ik e-books lenen bij Bibliotheek Markiezaat?
Ja, je kunt e-books lenen bij Bibliotheek Markiezaat. Deze kun je downloaden en lezen op je tablet, e-reader of smartphone.