Inloggen bij Bibliotheek Arnhem

Bibliotheek Arnhem inloggen

 

Bibliotheek Arnhem is een bruisende plek waar je terecht kunt voor het lenen van boeken, tijdschriften, films, muziek en digitale media. De bibliotheek biedt een breed scala aan materialen voor lezers van alle leeftijden en interesses. Bovendien organiseert de bibliotheek regelmatig evenementen, lezingen en workshops om mensen te inspireren en te informeren. Het is een plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je kunt verliezen in de wereld van verhalen en kennis.

Inloggen bij Bibliotheek Arnhem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met een geldige bibliotheekpas kun je online toegang krijgen tot verschillende diensten en bronnen. Om in te loggen, ga je naar de website van de bibliotheek en klik je op de knop ‘Inloggen’ bovenaan de pagina. Vervolgens wordt er gevraagd om je pasnummer en wachtwoord in te voeren.

Inloggen met je bibliotheekpas

Om gebruik te maken van de online diensten van Bibliotheek Arnhem, heb je een geldige bibliotheekpas nodig. Dit is de pas waarmee je boeken kunt lenen, maar het geeft je ook toegang tot het digitale aanbod van de bibliotheek. Om in te loggen, volg je de volgende stappen:

  1. Open de website van Bibliotheek Arnhem.
  2. Klik op de knop ‘Inloggen’ bovenaan de pagina.
  3. Voer je pasnummer in. Dit nummer staat op je bibliotheekpas.
  4. Voer je wachtwoord in. Dit is het wachtwoord dat je hebt gekozen bij het aanvragen van je pas.
  5. Klik op de knop ‘Inloggen’.

Als alles correct is ingevoerd, word je nu ingelogd op je account en heb je toegang tot alle online bronnen en diensten van Bibliotheek Arnhem.

Wat als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Geen paniek! Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze eenvoudig opnieuw instellen. Ga naar de inlogpagina van Bibliotheek Arnhem en klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Je wordt gevraagd om je pasnummer in te voeren. Na verificatie krijg je de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen bij Bibliotheek Arnhem?

Om in te loggen bij Bibliotheek Arnhem, ga je naar de website en klik je op ‘Inloggen’. Voer vervolgens je pasnummer en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je account.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen door naar de inlogpagina te gaan en te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.