Inloggen bij Aegon Intermediair

Aegon Intermediair inloggen

 

Aegon Intermediair is een bekende financiële dienstverlener die gespecialiseerd is in verzekeringen en pensioenen. Het bedrijf biedt verschillende producten en diensten aan voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. Met een lange geschiedenis en een sterke reputatie is Aegon Intermediair een vertrouwde naam in de financiële sector.

Als intermediair bij Aegon heb je toegang tot een speciaal platform dat je in staat stelt om verschillende taken uit te voeren. Dit platform biedt handige functies zoals het inzien van klantgegevens, het aanpassen van polissen en het afhandelen van schadeclaims. Daarnaast kun je als intermediair ook gebruik maken van de deskundige ondersteuning van het Aegon-team.

Inloggen bij Aegon Intermediair

Om toegang te krijgen tot het Aegon Intermediair-platform, moet je eerst inloggen met je persoonlijke account. Dit kan eenvoudig worden gedaan via de officiële Aegon website. Volg de onderstaande stappen om in te loggen:

  1. Navigeer naar de Aegon website.
  2. Klik op de “Inloggen” knop rechtsboven op de pagina.
  3. Selecteer “Intermediair” als de gebruikersgroep.
  4. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  5. Klik op “Inloggen” om toegang te krijgen tot het platform.

Na het succesvol inloggen, word je doorgestuurd naar het Aegon Intermediair-platform waar je alle beschikbare functies kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je je inloggegevens veilig bewaart en niet deelt met anderen om ongeautoriseerde toegang tot jouw account te voorkomen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar de inlogpagina en klik op de “Wachtwoord vergeten” link. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen en krijg weer toegang tot jouw account.

Waar kan ik terecht voor ondersteuning?

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van het Aegon Intermediair-platform, kun je contact opnemen met de klantenservice van Aegon. Ze staan klaar om je te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Kan ik het platform ook op mijn mobiele apparaat gebruiken?

Ja, Aegon Intermediair biedt ook een mobiele app aan waarmee je toegang hebt tot het platform op je smartphone of tablet. Download de app vanuit de Apple App Store of Google Play Store en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.