Inloggen bij 123Zing

123Zing inloggen

 

123Zing is een innovatieve online leeromgeving voor muziekeducatie. Het biedt leerlingen en leerkrachten de mogelijkheid om op een interactieve en leuke manier muziek te leren en te maken. Met behulp van moderne technologie├źn zoals tutorials, video’s en muziekspellen, maakt 123Zing muziekeducatie toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring.

Met 123Zing kunnen leerlingen hun muzikale vaardigheden ontwikkelen op hun eigen tempo en in hun eigen tijd. Leerlingen kunnen zingen, dansen, instrumenten bespelen en zelfs hun eigen nummers componeren. Het platform biedt een breed scala aan muziekstijlen en genres, zodat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar smaak past.

Inloggen bij 123Zing

Het inloggen bij 123Zing is eenvoudig en snel. Als leerling kun je inloggen met jouw persoonlijke accountgegevens die je van jouw leerkracht hebt ontvangen. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde leerlingen toegang hebben tot het platform.

Als leerkracht kun je een docentenaccount aanmaken op 123Zing. Hiermee krijg je toegang tot extra functies en tools waarmee je jouw leerlingen kunt begeleiden en hun voortgang kunt volgen. Met het docentenaccount kun je ook lessen en opdrachten klaarzetten voor jouw leerlingen, zodat ze gericht kunnen oefenen en leren.

Bij het inloggen is het belangrijk om jouw accountgegevens goed te bewaren en niet te delen met anderen. Op die manier blijft jouw persoonlijke informatie en voortgang binnen 123Zing veilig en beschermd.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een account aanmaken op 123Zing?
Als leerkracht kun je een docentenaccount aanmaken op 123Zing. Neem hiervoor contact op met de beheerder van 123Zing.
Kan ik met mijn bestaande account inloggen op een ander apparaat?
Ja, je kunt met jouw account op verschillende apparaten inloggen, zolang je de juiste inloggegevens gebruikt.
Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?
Als je jouw wachtwoord wilt resetten, kun je de “Wachtwoord vergeten” optie gebruiken op de inlogpagina. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Kan ik met meerdere leerlingen tegelijk inloggen op hetzelfde account?
Nee, elke leerling heeft een eigen persoonlijk account nodig om in te kunnen loggen op 123Zing. Dit zorgt ervoor dat de voortgang en prestaties van elke leerling individueel kunnen worden bijgehouden.