Inloggen bij Zorgonline

Zorgonline inloggen

 

Zorgonline is een website waar mensen terecht kunnen voor allerlei informatie over gezondheid en zorg. Op de website zijn onder andere artikelen te vinden over gezondheid en ziektes, nieuws over de zorgsector en informatie over zorgverzekeringen. Daarnaast biedt Zorgonline ook een persoonlijke omgeving waarin patiënten en zorgverleners met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen uitwisselen.

Een belangrijk onderdeel van Zorgonline is het inloggen op de persoonlijke omgeving. Hiermee krijgt de patiënt toegang tot zijn of haar medische gegevens en kan deze delen met zorgverleners. Om in te loggen bij Zorgonline moet je allereerst een account aanmaken. Dit kan door te klikken op de knop ‘Registreren’ op de homepage van de website.

Inloggen bij Zorgonline: stap voor stap

  1. Ga naar de homepage van Zorgonline.
  2. Klik op de knop ‘Inloggen’.
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je deze gemakkelijk opnieuw instellen door op de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ te klikken. Je ontvangt dan een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

FAQ

Hoe maak ik een account aan op Zorgonline?

Je kunt een account aanmaken op Zorgonline door te klikken op de knop ‘Registreren’ op de homepage van de website. Volg vervolgens de instructies op het scherm om je account aan te maken.

Hoe log ik in op mijn persoonlijke omgeving op Zorgonline?

Je kunt inloggen op je persoonlijke omgeving op Zorgonline door naar de homepage van de website te gaan en te klikken op de knop ‘Inloggen’. Vul vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Wat kan ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze opnieuw instellen door te klikken op de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ op de loginpagina van Zorgonline. Volg vervolgens de instructies op het scherm om je wachtwoord opnieuw in te stellen.