Inloggen bij Zegro

Zegro inloggen

 

Zegro is een groothandel die gespecialiseerd is in de levering van food- en non-foodproducten aan horecaondernemers, cateraars en andere grootverbruikers. Met een breed assortiment van meer dan 20.000 producten biedt Zegro alles wat een ondernemer nodig heeft voor zijn bedrijfsvoering. Of het nu gaat om verse producten, dranken, schoonmaakmiddelen of keukenapparatuur, bij Zegro vind je het allemaal.

Naast het uitgebreide assortiment staat Zegro ook bekend om haar goede service en klantgerichtheid. Ondernemers kunnen rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast biedt Zegro ook extra diensten aan, zoals het leveren van maatwerkoplossingen en het verzorgen van trainingen en workshops. Zo zorgt Zegro ervoor dat haar klanten altijd optimaal kunnen presteren.

Inloggen bij Zegro

Als klant van Zegro kun je eenvoudig inloggen op de website om toegang te krijgen tot je persoonlijke account. Via het klantportaal heb je inzicht in je bestelhistorie, kun je actuele prijzen bekijken en nieuwe bestellingen plaatsen. Inloggen bij Zegro is snel en gemakkelijk:

  1. Ga naar de website van Zegro
  2. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in
  4. Klik op de knop “Inloggen”

Na het succesvol inloggen kom je terecht in je persoonlijke accountomgeving. Hier kun je direct aan de slag met het plaatsen van nieuwe bestellingen of het bekijken van je bestelhistorie. Daarnaast kun je ook je persoonlijke gegevens beheren en eventuele wijzigingen doorgeven.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Hoe kan ik een account aanmaken bij Zegro?
Om een account aan te maken bij Zegro kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen je verder helpen en de benodigde gegevens met je doornemen.
Kan ik mijn bestellingen online betalen?
Ja, Zegro biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betalen via iDeal, creditcard of op rekening.
Worden bestellingen ook bezorgd?
Ja, Zegro bezorgt bestellingen op locatie. De bezorging kan plaatsvinden op een door jou gekozen tijdstip en locatie.
Kan ik producten retourneren?
Ja, het is mogelijk om producten te retourneren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Zegro. Zij zullen je verder informeren over de retourprocedure.