Inloggen bij Zalando Retour

Zalando Retour inloggen

 

Zalando is een bekende online winkel waar je een breed scala aan kleding, schoenen en accessoires kunt vinden. Het kan echter soms lastig zijn om de juiste maat of het juiste item te vinden wanneer je online shopt. Gelukkig heeft Zalando een retourbeleid dat het gemakkelijk maakt om items terug te sturen die niet aan je verwachtingen voldoen.

Bij Zalando Retour heb je de mogelijkheid om je aankopen binnen een bepaalde periode kosteloos terug te sturen. Dit geeft je de vrijheid om kledingstukken te passen en ze te retourneren als ze niet goed passen of niet aan je wensen voldoen. Het retourproces is eenvoudig en Zalando zorgt ervoor dat je snel je geld terugkrijgt.

Inloggen bij Zalando Retour

Om gebruik te maken van de retourdienst van Zalando, dien je in te loggen op je Zalando account. Als je nog geen account hebt, kun je er eenvoudig een aanmaken op de Zalando website. Volg gewoon de registratieprocedure en vul de benodigde gegevens in. Zodra je een account hebt, kun je inloggen en je retourzending regelen.

Ga naar de Zalando website en klik op “Mijn account” of “Inloggen”. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op “Inloggen”. Na het succesvol inloggen, ga je naar je bestelgeschiedenis of recente bestellingen. Hier kun je de items selecteren die je wilt retourneren en aangeven wat de reden van retour is.

Nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, ontvang je een bevestiging per e-mail met instructies over hoe je de items kunt retourneren en waar je het retourlabel kunt vinden. Volg deze instructies zorgvuldig op om ervoor te zorgen dat je retourzending correct wordt verwerkt.

FAQ

 • Wat is de periode waarin ik mijn items kan retourneren?

  Je kunt je items binnen 100 dagen terugsturen naar Zalando.

 • Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van items?

  Nee, Zalando biedt gratis retourzendingen aan. Je hoeft geen extra kosten te betalen.

 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg na het retourneren?

  Zodra Zalando je retourzending heeft ontvangen en verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk terugbetaald. Dit kan enkele werkdagen duren, afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.

 • Mijn artikel is beschadigd, wat moet ik doen?

  Als je artikel beschadigd is, neem dan contact op met de klantenservice van Zalando. Zij kunnen je verder helpen en een passende oplossing bieden.