Inloggen bij We Are Public

We Are Public inloggen

 

We Are Public is een cultuurplatform dat in 2014 is opgericht. Het heeft als missie om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of interesse. Leden van We Are Public hebben met hun lidmaatschap toegang tot een breed scala aan culturele evenementen, zoals theater, film, dans, muziek en meer. Het platform werkt samen met verschillende culturele instellingen en produceert zelf ook culturele programma’s.

Met een lidmaatschap bij We Are Public kunnen mensen genieten van een groot aantal culturele evenementen in heel Nederland. Het biedt een unieke kans om nieuwe vormen van kunst en cultuur te ontdekken en te ervaren. Bovendien ondersteunen leden met hun bijdrage rechtstreeks kunstenaars en culturele makers. We Are Public gelooft in de kracht van kunst en cultuur om de samenleving te verrijken en te verbinden.

Inloggen bij We Are Public

Om toegang te krijgen tot het brede aanbod aan culturele evenementen van We Are Public, is het aanmelden en inloggen bij het platform essentieel. Het proces is eenvoudig en gebruikersvriendelijk.

Ten eerste moeten geïnteresseerden zich online registreren op de website van We Are Public. Dit kan in slechts enkele stappen worden gedaan. Het enige wat nodig is, is het invullen van enkele persoonlijke gegevens en het kiezen van een gewenst lidmaatschap.

Na het voltooien van de registratie ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail met een persoonlijke inlogcode. Met deze inlogcode kan de gebruiker inloggen op de website of de speciale We Are Public-app. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt een handige manier om op de hoogte te blijven van het culturele aanbod en tickets te reserveren.

Eenmaal ingelogd kunnen leden gemakkelijk door het aanbod bladeren en evenementen selecteren die hen interesseren. Reserveren van tickets kan rechtstreeks via de website of de app worden gedaan. Leden hebben altijd toegang tot hun persoonlijke account, waar ze hun lidmaatschapsgegevens kunnen beheren en informatie kunnen vinden over de evenementen die ze hebben bijgewoond.

Veelgestelde vragen over We Are Public

Hoeveel kost een lidmaatschap bij We Are Public?

Een lidmaatschap bij We Are Public kost € 17,50 per maand voor reguliere leden. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 10,- per maand.

Kan ik met mijn lidmaatschap toegang krijgen tot alle culturele evenementen?

Met een lidmaatschap bij We Are Public heb je toegang tot een selectie van culturele evenementen. Het aanbod kan per regio en periode verschillen. De website en app van We Are Public geven altijd een actueel overzicht van de beschikbare evenementen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Het opzeggen van een lidmaatschap bij We Are Public kan eenvoudig via de persoonlijke accountpagina op de website. Hier kan een lid ervoor kiezen om het lidmaatschap stop te zetten.

Wat gebeurt er als een evenement volgeboekt is?

In het geval een evenement volgeboekt is, kunnen leden zich op een wachtlijst plaatsen. Als er plaatsen vrijkomen, worden deze op volgorde van de wachtlijst toegewezen.

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk pauzeren?

Het is mogelijk om je lidmaatschap bij We Are Public tijdelijk stop te zetten. Hierdoor wordt de maandelijkse contributie gepauzeerd. Leden kunnen dit regelen via hun persoonlijke accountpagina of door contact op te nemen met de klantenservice van We Are Public.