Inloggen bij Waalboog

Waalboog inloggen

 

Waalboog is een organisatie die zich richt op het bieden van zorg en welzijn aan ouderen in Nijmegen en omgeving. Wij streven ernaar om ouderen een waardevol en gelukkig leven te bieden, waarin ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven behouden. Bij Waalboog geloven we dat elke oudere uniek is en recht heeft op persoonlijke zorg en aandacht. Daarom werken we nauw samen met onze cliënten en hun naasten om de best mogelijke zorg te bieden.

Onze organisatie bestaat uit verschillende zorglocaties, waaronder verpleeghuizen, woonzorgcentra en een geriatrisch expertisecentrum. Op deze locaties bieden we diverse vormen van zorg en behandeling aan ouderen met uiteenlopende zorgbehoeften. Daarnaast hebben we aandacht voor het welzijn van onze cliënten en bieden we diverse activiteiten en recreatiemogelijkheden aan om hun dag invulling te geven. Bij Waalboog streven we ernaar om een warme en vertrouwde omgeving te creëren waarin ouderen zich thuis voelen.

Inloggen bij Waalboog

Als cliënt of medewerker van Waalboog kun je gebruikmaken van ons online portaal om in te loggen. Via het portaal krijg je toegang tot verschillende online diensten en informatie, waaronder het inzien van persoonlijke gegevens, het plannen van afspraken en het communiceren met zorgverleners. Het inloggen bij Waalboog is eenvoudig en veilig. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen:

  1. Ga naar de website van Waalboog en zoek naar de inlogpagina van het portaal.
  2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens heb je ontvangen bij de inschrijving.
  3. Klik op de “Inloggen” knop om toegang te krijgen tot het portaal.

Let op: zorg ervoor dat je je gebruikersnaam en wachtwoord vertrouwelijk houdt en niet deelt met anderen. Mocht je problemen ondervinden tijdens het inloggen of vragen hebben over het portaal, neem dan contact op met de klantenservice van Waalboog.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor het portaal aanvragen?

Om je gebruikersnaam en wachtwoord voor het portaal van Waalboog aan te vragen, dien je contact op te nemen met de klantenservice. Zij zullen je voorzien van de benodigde informatie en eventueel begeleiden bij het instellen van je inloggegevens.

Kan ik het portaal van Waalboog ook op mijn smartphone gebruiken?

Ja, het portaal van Waalboog is ook toegankelijk via smartphones en tablets. Je kunt de bijbehorende applicatie downloaden vanuit de App Store (voor iOS) of de Google Play Store (voor Android). Met de applicatie heb je ook onderweg toegang tot het portaal.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Indien je je wachtwoord voor het portaal bent vergeten, kun je gebruikmaken van de “Wachtwoord vergeten” optie op de inlogpagina. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice voor verdere ondersteuning.