Inloggen bij Uu Werkplek

Uu Werkplek inloggen

 

Welkom bij Uu Werkplek, dé plek waar je efficiënt, flexibel en veilig kunt werken. Of je nu op kantoor bent, thuis of onderweg, met Uu Werkplek heb je altijd toegang tot al je bestanden en applicaties. Geen gedoe met het installeren van software of het constant synchroniseren van bestanden, Uu Werkplek zorgt ervoor dat jij altijd en overal kunt werken op een gebruiksvriendelijke en betrouwbare manier.

Uu Werkplek biedt een naadloze gebruikerservaring waarbij al je data veilig wordt opgeslagen in de cloud. Je kunt gemakkelijk inloggen op Uu Werkplek via je favoriete webbrowser en direct aan de slag gaan. Of je nu gebruik maakt van een Windows PC, Mac, tablet of smartphone, Uu Werkplek is compatible met alle gangbare apparaten. Bovendien is Uu Werkplek schaalbaar en kan het worden aangepast aan de groei van jouw organisatie.

Inloggen bij Uu Werkplek

Het inloggen bij Uu Werkplek is eenvoudig en snel. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke werkplek:

  1. Open je favoriete webbrowser
  2. Typ de URL www.uuwerkplek.nl in de adresbalk
  3. Druk op Enter om de website te openen
  4. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van de pagina
  5. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in
  6. Klik op de “Inloggen” knop om toegang te krijgen tot Uu Werkplek

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen door op de “Wachtwoord vergeten” link te klikken. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen voor jouw account.

FAQ

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Om je wachtwoord te wijzigen, volg je de volgende stappen:
1. Log in op Uu Werkplek
2. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek
3. Kies “Mijn account” in het dropdown-menu
4. Ga naar het tabblad “Wachtwoord wijzigen”
5. Voer je huidige wachtwoord in
6. Voer het nieuwe wachtwoord in en bevestig het
7. Klik op “Opslaan” om de wijzigingen te voltooien.

Werkt Uu Werkplek op alle apparaten?

Ja, Uu Werkplek is compatibel met Windows PC’s, Mac’s, tablets en smartphones. Je kunt op al deze apparaten eenvoudig inloggen en gebruikmaken van Uu Werkplek.