Inloggen bij Untis Rooster

Untis Rooster inloggen

 

Untis Rooster is een handige online tool die scholen en instellingen helpt bij het maken en beheren van roosters. Met Untis Rooster kunnen scholen gemakkelijk lessen plannen, tijden beheren en docenten en studenten inzicht geven in hun roosters.

Met Untis Rooster is het mogelijk om snel en effici├źnt roosters te maken. Scholen kunnen eenvoudig de beschikbaarheid van docenten en lokalen in kaart brengen en lessen plannen op basis van beschikbaarheid en wensen. Het programma houdt rekening met verschillende factoren, zoals lesuren, vakken, docenten en beschikbare lokalen. Hierdoor wordt het maken van een rooster een stuk overzichtelijker en makkelijker.

Inloggen bij Untis Rooster

Om gebruik te kunnen maken van Untis Rooster, is het noodzakelijk om in te loggen. Dit kan met behulp van een persoonlijk account, dat wordt verstrekt door de school of instelling. Hierbij krijgt elke docent en student zijn of haar eigen inloggegevens. Het inloggen bij Untis Rooster is eenvoudig en veilig.

Om in te loggen bij Untis Rooster, volg je de volgende stappen:

  1. Open de Untis Rooster website in je webbrowser.
  2. Klik op de knop “Inloggen” of “Login”.
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je rooster.

Na het succesvol inloggen, word je direct naar het dashboard van Untis Rooster geleid. Hier heb je toegang tot al je roosterinformatie, zoals lessen, docenten en lokalen. Je kunt je rooster bekijken, bewerken en eventuele wijzigingen doorvoeren.

FAQ

Hoe kan ik een nieuw rooster aanmaken in Untis Rooster?

Om een nieuw rooster aan te maken in Untis Rooster, ga je naar het dashboard en klik je op de knop “Nieuw rooster”. Vervolgens volg je de instructies op het scherm om het rooster samen te stellen en in te vullen met lessen, docenten en lokalen.

Kan ik mijn rooster ook bekijken op mijn mobiele apparaat?

Ja, Untis Rooster heeft een mobiele app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Je kunt de app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en je hebt altijd toegang tot je actuele rooster, ook onderweg.

Kan ik mijn rooster delen met andere docenten of studenten?

Ja, je kunt je rooster gemakkelijk delen met andere docenten, studenten of collega’s. Untis Rooster biedt de mogelijkheid om je rooster te exporteren naar verschillende bestandsformaten, zoals PDF of Excel. Daarnaast kun je ook individuele modules of lessen delen via e-mail of berichten.