Inloggen bij Testvision Fontys

Testvision Fontys inloggen

 

Testvision Fontys is een online testplatform dat wordt gebruikt door Fontys Hogescholen. Het platform stelt docenten en studenten in staat om online toetsen af te nemen en resultaten te monitoren. Met Testvision kunnen docenten eenvoudig toetsen maken, vragen importeren en resultaten analyseren. Het biedt een gestructureerde en effici├źnte manier om het leerproces te evalueren.

Inloggen bij Testvision Fontys is een eenvoudig proces. Om toegang te krijgen tot het platform moeten studenten en docenten hun persoonlijke inloggegevens gebruiken. Deze inloggegevens worden verstrekt door Fontys Hogescholen en zijn uniek voor elke gebruiker. Zodra je jouw inloggegevens hebt ontvangen, kun je de volgende stappen volgen om in te loggen:

  1. Open de webbrowser van jouw keuze.
  2. Typ de URL van Testvision Fontys in de adresbalk: www.testvisionfontys.nl
  3. Klik op de knop “Inloggen” in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Vul jouw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden.
  5. Klik op de “Inloggen” knop om toegang te krijgen tot jouw Testvision account.

Als je jouw inloggegevens bent vergeten, kun je op de “Wachtwoord vergeten” link onder de inlogvelden klikken. Hiermee kun je jouw wachtwoord herstellen door het volgen van de instructies op het scherm.

FAQ

Hoe krijg ik toegang tot Testvision Fontys?

Om toegang te krijgen tot Testvision Fontys, moet je geregistreerd zijn als student of docent bij Fontys Hogescholen. Zodra je geregistreerd bent, ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens om toegang te krijgen tot het platform.

Kan ik Testvision Fontys op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, Testvision Fontys is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder computers, laptops, tablets en smartphones. Zolang je een internetverbinding hebt, kun je inloggen en toetsen afnemen via Testvision.

Kan ik mijn Testvision-account delen met anderen?

Nee, jouw Testvision-account is persoonlijk en mag niet gedeeld worden met anderen. Het delen van jouw account kan leiden tot veiligheidsrisico’s en het ongeautoriseerd openen van toetsen en resultaten.

Zijn de toetsresultaten direct beschikbaar na het maken van een toets?

Ja, zodra een student een toets heeft afgerond, worden de resultaten direct beschikbaar voor zowel de student als de docent. Dit stelt zowel de student als de docent in staat om de voortgang en prestaties tijdens het leerproces te volgen.