Inloggen bij Sum Up

Sum Up inloggen

 

SumUp is een betaaloplossing die het mogelijk maakt om betalingen te accepteren via een smartphone of tablet. Met SumUp kunnen ondernemers eenvoudig betalingen ontvangen, of het nu gaat om een fysieke winkel, een marktkraam, een pop-up store of een online shop. Het biedt een gebruiksvriendelijke en betaalbare manier om klanten snel en veilig te laten betalen.

Inloggen bij SumUp is eenvoudig en snel. Volg gewoon de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot je account:

  1. Open de SumUp-app op je smartphone of tablet.
  2. Voer je e-mailadres en wachtwoord in. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken door op “Registreren” te klikken.
  3. Klik op “Inloggen” en je wordt direct ingelogd op je SumUp-account.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op de optie “Wachtwoord vergeten?” op het inlogscherm en volg de instructies die je per e-mail ontvangt.

Eenmaal ingelogd, heb je toegang tot verschillende functies en instellingen binnen je SumUp-account. Je kunt transactiegeschiedenis bekijken, betalingen accepteren en beheren, prijzen en producten instellen, en nog veel meer.

FAQ

Hoe kan ik een SumUp-account aanmaken?

Om een SumUp-account aan te maken, volg je deze stappen:

  1. Download de SumUp-app op je smartphone of tablet via de App Store of Google Play Store.
  2. Open de app en volg de registratie-instructies.
  3. Voltooi de registratieprocedure door je bedrijfsinformatie en bankgegevens in te voeren.
  4. Na het voltooien van de registratie ontvang je een gratis SumUp-betaalautomaat die je kunt verbinden met je smartphone of tablet.

Kan ik meerdere gebruikers toegang geven tot mijn SumUp-account?

Ja, je kunt meerdere gebruikers toegang geven tot je SumUp-account. Dit is handig als je werknemers hebt die ook betalingen willen accepteren of toegang moeten hebben tot de transactiegeschiedenis. Je kunt extra gebruikers toevoegen en hun rechten en toegangsbeperkingen beheren via de instellingen van je SumUp-account.

Worden mijn gegevens beschermd bij het gebruik van SumUp?

Ja, SumUp hecht veel waarde aan de veiligheid en bescherming van gegevens. Het voldoet aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging en maakt gebruik van versleutelingstechnologie om ervoor te zorgen dat alle betalingsgegevens veilig worden verwerkt. SumUp is gecertificeerd volgens de Payment Card Industry Data Security Standards (PCI-DSS) en houdt zich aan strenge beveiligingsprotocollen.